Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz cyberkind #49 üzenetére
Amit halál nyugodtan kikapcsolhatsz és még mindig bőven tudod élvezni a játékot és a látványt is, egy 10-12-es kártya mellett.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
cyberkind
félisten
válasz Heroes fan #48 üzenetére
A 16gb is kevés, ha akarod a path tracing-get.
-
Heroes fan
őstag
Nálam nem indul el kimarad egy időre. Megfizethető vga nincs 16 gigásba.
-
Micsurin
nagyúr
Nem is szenvedett vele annyira a gép. Medium text res mellett minden mást kb Highra tolva ~55-60FPS volt páromnak 1080p-ben egy 6700(10GB)-oson. Teljesen korrekt.
--
Megjöttek a Steam achik, nem értem miért kellett hozzá full steam resi de biztos.... a lényeg megkerültek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
moma
őstag
Nekem tiniként tök bejöttek a filmek történetei is anno. Frigyláda, Kális cucc, grál. Meg olvastam is még egyet, ami nem volt filmben az is tetszett. Szóval akkor a kérdés az, hogy azt a szintet hozza e ez a történet. Ez a "Nagy Kör nevű ősi hatalom"-nak valami történetileg reális dolog az alapja, mint a korábbiak történeteinek?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
shotika
őstag
Erre rájött már valaki, hogyan kell megoldani??
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Low Noise
senior tag
Örülök, hogy jókat hallok a játékról, vártam is.
A Star Wars Outlaws nekem nagy csalódás volt, ebben remenykedek, hogy jó. -
cyberkind
félisten
Megjött a day 0 update, a grafikát mindenestül javítja, bekerült a Path Tracing, el is a fogy vram nálam szinte minden felbontáson, így marad off, király ez is.
-
Fitzgerald
veterán
Igen, a Frigyláda még így közel 45 évvel később is a leghangulatosabb kalandfilm ami valaha készült. Persze John Williams nélkül nyilván fele ekkorát sem szólt volna.
Nekem volt belőle egy magyar nyelvű storybookom is '89-90 környékén, talán még apám hozta valamikor.[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Micsurin
nagyúr
Jó cucc, tesztelve a virágok közt. Majd behúzva Steamen, várom a holnapot.
Kár, hogy csak 20.-ával jövök szabira, régóta az első cím amit ~2-3 óra alapján azt mondok végig pörgetnék pár nap alatt, szobába bekészített kajával mint túlélőcsomag. Sőt szerintem a Starfield mellett a 2. GP cím ami megvételre is került.
Van már beígért DLC is, jól látom?
edit.:
Nem lesznek? Vagy nem publikusak még az Acsik?[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Végre. Nem egy teljes tankhajónyi vér kiontása a fő cél.
-
shotika
őstag
Egyik Indiana Jonesban se volt egy húde nagy sztori. Sokkal inkább az számított, ahogyan előadták, na meg persze Ford karaktere. Ezt a hangulatot pedig maximálisan hozza a játék
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
scansat
tag
Na hiszen. Olvasva a tesztet, akkor ezt a játékot is már az új SNI-s generációra írták. Lényeg hogy szép a kép és jó a hang, 1 bites játékosoknak meg mindegy ha nulla a történet. Besz@rás, hogy ha meg tudja fogni a kalapját, újrakezdheti az elcseszett játékot. És hogy az ellenfél ha a kinyírt társuk megtalálják, sikítanak majd elsétálnak....
-
shotika
őstag
1080p, belső tereken 144fps, máshol sem esik 100 alá. A Texture Poolt és a Shadowot érdemes komolyan venni, jelzi is a játék, ha kevés a gép.
Elképesztően jól néz ki a cucc, főleg az árnyékok és a megvilágítások.Pedig baromi jól megcsinálták az arcokat, és főleg Harrison Ford mimikáját.
Az FPS/TPS-hez annyit, hogy az első hírekben én is furcsán tekintettem erre a hibridre, de játék közben teljesen jól működik.
A Wolfensteinekhez pedig annyit tennék hozzá, hogy szerintem meg pont hogy nagyon is értenek az fps-ekhez a MachineGames-es lányok-fiúk. Jól állt azoknak a játékoknak az az elborult stílus.
Na az Indiana Jones jóval földhöz ragadtabb, de remek érzékkel nyúlnak az alapanyaghoz - sokszor tényleg olyan érzésem van, hogy benne vagyok egy ebben az Indy féle világban.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Immolatiel
kezdő
Nekem ez az egész cucc valahogy az "Uncanny Valley" tökéletes megtestesülésének érződik (lehetne ez a címe is Great Circle helyett). Legfőképp ezekre az igénytelen arcokra/arcanimációkra gondolok (a felelősöket itt is kvóta alapján szedték össze, vagy mi történt?), de minden egyéb más is olyan... fura, olyan esetlen, olyan művi. Na meg egy Indiana Jones-játék szerintem jobban működne TPS-nézettel, csak ezek a Machine-es gyerekek valószínűleg nem akkora ászok, hogy el bírtak volna rugaszkodni a korábbi Wolfenstein-féle formulától. Utóbbi játékok történeteibe pedig sikerült annyi (rossz értelemben vett, tehát még csak szórakoztatónak sem nevezhető) idiótaságot belevinniük, hogy még a sztori miatt sem tudnám erre rábeszélni magam, nem nézem ki belőlük, hogy valami értelmeset tudtak volna alkotni.
-
Micsurin
nagyúr
PC-n gondolom már itt se lesz dobozos mi?
-
XuChi
addikt
Én a mesterségesen nagy gépigényt nem értem. Most megnéztem a játékot, és egyáltalán nem néz úgy ki a játék hogy ennyire magas legyen. A grafika elmegy. Totál átlagos cím semmi több. Nem értem ezt a kimagasló pontozást sem. 6/10 kb. Egy ponttal sem több.
" mesés látványvilág " Ezen jót röhögtem, basszus ezerszer szebb az Uncharted 4 mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Köszönjük a tesztet! Én személy szerint várom.
-
sittes79
addikt
jaj de kigyó more
-
Fred23
nagyúr
Biztosan kijátszom, pont nekem való.
-
nanocry
tag
Jövőre lesz konfig upgrade, majd azon full grafon, addig meg marad a Witchfire, ma vettem meg. Indy játékot SNES, Sega korban lehetett látni utóljára, ha jól emlékszek rá, javítsatok ki, ha tévednék. Én örülök neki amúgy, FPS-ben még úgy sem láthattuk. Az idtech egy jó motor, szerintem nem nagyon lesz baj a játékkal teknikai szempontból.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Neurotoxin
őstag
válasz agyhalottak #1 üzenetére
Semmi köze hozzá, az TPS (egyébként sem írok erre az összehasonlításra inkább semmit....nem csak Nathan Drake létezik a világon). A Tomb Raider valamelyik részével biztosan játszottál már. Kb olyan, csak FPS nézetben.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Sonja
nagyúr
Komolyan stealth-es? Akkor ez nem az én játékom lesz. Kár.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
n4n3x
csendes tag
Series S-en milyen a teljesítménye, próbálta már valaki?
-
moma
őstag
A történet mennyire jó? Én az ilyeneket akkor szeretem, ha a sztori szinte egy jó regény szintje.
we all deserve a bit of luck.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz agyhalottak #1 üzenetére
A téma persze Uncharted-hangulatú, de az alapján, amit Bencével beszéltem, a játékmenet inkább hasonlít egy nem-mágikus, nem-fantasy Dishonoredra. Nagy, nyitott, szabadon belopakodható pályák, mindenféle mellékes feladatok, elrejtett titkok, sokszor trükkösen elkerülhető harcok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Óvatosan vártam, de eddig legtöbb helyen csupa jó dolgot olvastam róla, szóval jöhet a végigjátszás jövő héten.
Live-Die-Respawn
-
Imre9211
aktív tag
Én kihagyom mert belső nézetes. Elég volt amit láttam a videokból. Szerintem egy Indi játéknak jobban állt volna a tps nézet.
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
agyhalottak
tag
Köszi a tesztet.
Kiváncsi vagyok a játékra, de még mindíg nem tudom hova tenni, mondjuk olyan mint az Uncharted 4 csak több fejtörővel?
Bevallom őszintén a korábbi Indy játékokat sem ismerem.Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videós, mozgóképes topik
- Garmin Venu 2 - ritmusérzék, stílusérték
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar