-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
poirot #71651 üzenetére
ott a pont
Valóban ez lesz a megoldás. Nem tapasztaltam még áramszünetet egyszer sem, így erre nem is gondoltam. Pénteken azonban brutális vihar volt és valóban volt egy rövid áramszünet (csak ugye nem voltunk otthon, így ez kimaradt). A Nas pedig nem indult újra magától.
Ilyen esetekben van valami beállítási lehetőség, hogy valahogy a Routeren keresztül újra bekapcsoljam a Nast, vagy ez csak fizikálisan tud működni?
Lehet érdemes lenne egy egyszerű kis szünetmentest venni.....
Köszi Neked is #71652Magnat és #71655sziszi-fuszi
Fix az IP a Nason és megvan a távoli eléréshez a DDNS is. Ment is minden szépen, azért lettem bosszús, hogy akkor egyszer csak miért nem megy tovább....de fent van a megoldás.
Nagyon tetszik amúgy a cucc
Beállítgattam az alap dolgokat (összefoglalót végignyálaztam
), következő lépés az lesz, hogy a VPN kapcsolatot beállítsam, csak ebben még el kell mélyülnöm, szóval biztos jövök kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest