Hirdetés
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Python programozás
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz poirot #71651 üzenetére
ott a pont
Valóban ez lesz a megoldás. Nem tapasztaltam még áramszünetet egyszer sem, így erre nem is gondoltam. Pénteken azonban brutális vihar volt és valóban volt egy rövid áramszünet (csak ugye nem voltunk otthon, így ez kimaradt). A Nas pedig nem indult újra magától.
Ilyen esetekben van valami beállítási lehetőség, hogy valahogy a Routeren keresztül újra bekapcsoljam a Nast, vagy ez csak fizikálisan tud működni?
Lehet érdemes lenne egy egyszerű kis szünetmentest venni.....
Köszi Neked is #71652Magnat és #71655sziszi-fuszi
Fix az IP a Nason és megvan a távoli eléréshez a DDNS is. Ment is minden szépen, azért lettem bosszús, hogy akkor egyszer csak miért nem megy tovább....de fent van a megoldás.
Nagyon tetszik amúgy a cucc Beállítgattam az alap dolgokat (összefoglalót végignyálaztam ), következő lépés az lesz, hogy a VPN kapcsolatot beállítsam, csak ebben még el kell mélyülnöm, szóval biztos jövök kérdezni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile 2
- Blu-ray lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest