Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Hálózatokról alaposan
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dododuck
újonc
Sziasztok...bajban vagyok...a faluban eltünt a halszálka,amit már felvettem 1X hogy oda rakom a kis állatnál a lyukba ...de megnyitom a "táskám" és nincs benne...visszamentem a kenelhez ahol felvettem,de ugye nincs már másik...nem tudok továbbmenni
-
veterán
Hi all!
Tud valaki leírást a gamehoz? Így elsőre nehéz a végigjátszás...
3njoy the Lif3
-
imibogyo
veterán
Helló...
Hát meg van halva a topik, de azért megpróbálom.......
Nekem nem fogadja el a Mamutos érmét az ablak... Hogyan kéne csinálnom, már mindenkivel beszéltem (még telefonon is).......vagy jó lenne ha küldenétek mentést közvetlenül azutánról, hogy beletettétek az érmét........
Másik: nem tudom használni a liftnél lévő kotyvasztót, még gyertyát sem tudok vele csinálni.........
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
miután már minden kalandjáték van ebben a topicban ide írom
kijött az új gamestar és a dvd-n a the longest journey van rajta.
végigjátszotta már valaki?
épp elakadtam a mozinál hátul........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Toness
őstag
Véletlenül nem lehet állítani a játék felbontását? pl 1024*768-ra?
Az 50 forintos tényleg jó a boltban'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Zsuzsika
csendes tag
Gondoltam szólok, hogy végül megoldódott a problémám...
-
Zsuzsika
csendes tag
negyed nyolc
-
Zsuzsika
csendes tag
Helló Mindenki!
Nagyon nagy a problémám. A játék nagy részén már túl vagyok. Épp Hans barát álmában vagyok, ahol az édesapját el kellene ''zavarnom'' a gyárba az óra segítségével. A problémám az hogy ez a gyogyi óra nem akar nekem csörögni negyed hétkor, amikor a papa munkába indulna. Mi lehet a baj? Már felhúztam, volt háromnegyed három is, az inga is jár, de én nem jövök rá. Tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszike! -
Integra
titán
-
addikt
Nekünk 9800pro van és tökéletesen megy, 4.10 catalyst van fent. a hiba valószínűleg a te készülékedben lesz
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Integra
titán
nvidia vga-m van, nemtok segíteni
csak ezt tudom ajánlani ilyen esetekre
Bővebben: link
ide írd be hogy sybera ati problem vagy hasonlókat és akkor a fórumokban találhatsz választ
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Skica
őstag
A problémám a következő:
A Syberia 1 XP alatt nállam csak Win98 emulációval ment tökéletesen, nélküle lassított felvétel volt az egész.De már végig vittem.
A Syberia 2 -nél a hiba kb. 4-5mp -ként pirosra vált a kép és megtorpan az egész játék. Mindenféle beállítást próbáltam de semmi. A VGA ATI 9800-as ami még fontos (driverek mivel lett próbálva:4.1 - 4.3 - 4.6 - 4.9 - 4.10 de semmi változás.)
HELP!.: No Comment Grp:.
-
Integra
titán
válasz Nosferatu #127 üzenetére
ezek szerint siker?
én most fejeztem be az URU-t, de sajna kénytelen voltam végigjátszásba kukkantani a végén, mert eszméletlen kemény feladványok voltak benne, komolyan mondom ilyen nehéz részekkel még nem találkoztam kalandjátékban.
az AURA - Faith Of The Ages gaménak most állok neki de ahogy olvasom ez még keményebb lesz......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kamisama
tag
Sal ez vmi egészen elképesztő...elmondom mégegyszer ha nem lett volna érthető. Azért nem érdemes már a legelején végigjátszást használni, mert egyből sokmindent szeretnél csinálni és eígy előre dolgozol. No most ez lehet hogyszerinted jó, de hidd el hogy nem. A procedúra egyértelmű: ha megkér vki vmire (teszem azt most Hans kért meg) akkor ha elvégezted visszamész hozzá hogy elmondd készen vagy. Ugyanis ő nem tudja meg máshogy. Ezek után elmondja, hogy tovább kellene menni, de a robot tudja hogy mi kell még. Az meg azt mondja hogy nincs szén. Megnézed a gépet, nem müxik, viszont ott van egy kislány az elmondja hogy le lehet jönni, és beindítani a motort(vagy vmi ilyesmi). Ekkor rájössz, hogy te bizony nem tudsz lemenni. Ezt elmondod a lánynak, mire felajánlja hogy cukorért odaadja a kulcsát. Szerzel cukrot elmész a lányhoz (klikk cukorra aztán klikk a lányra) és ''megkötitek az üzletet''.
Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
Nosferatu
csendes tag
Oké, oké de eddig még mindig nem akar sikerülni, még próbálgatom egy kicsit...
NeverToo Far
-
Kamisama
tag
válasz Nosferatu #122 üzenetére
Ehh..akkor megvan a bibi. Nos azzal van a probléma, hogy Téged megkér Hans hogy húzd fel a vonatot. Ha ezzel megvagy, akkor szépen visszamész Hanshoz és beszélsz vele, hogy ezt megcsináltad. Ezután, mondja hogy kellene szén hogy tovább tudjatok menni. Ezt a procedúrát sajna végig kell játszanod, hogy minden rendben menjen, és következhessen a következő feladat. Ezután mehetsz kipróbálni a szenes gépet, aztán beszélsz a lánnyal, ->ajtó->lány->kulcs
-
Nosferatu
csendes tag
Ez nagyon kedves tőled... Szóval teljesen az elején vagyok a játéknak, megérkezik a vonat az állomásra beszélek Hansal, Oscarral, a boltossal és a kislánnyal. Több ember nincs a közelben... Szóval eddig jutottam. Oscar azt mondja fel kell húzni a vonatot két kar is van mindkettőn túl vagyok, elloptam a cukor automata kulcsát ki szedtem a cukrokat több küldetésről nem tudok.Ja és a szenes gépet is kipróbáltam.
[Szerkesztve]NeverToo Far
-
Integra
titán
válasz Nosferatu #118 üzenetére
nem akarom a romansburg ezen teljes részét bekopizni neked mert nemtom hogy a kapugig milyen feladványokat csináltál eddig meg.
sorold fel, aztán meglátom hogy csak minimál helpet tudok e adni végigjátszásból...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gregorius
őstag
Syberia 1: jeles, sőt egyenesen kitűnő.
Syberia 2: erős közepes/jó. A környezet ugyan még mindig remekül kidolgozott (kivéve a youkol falu előtti síkság), de a játékmenet valahogy ötlettelen volt.
SPOILERS
Példa: természetesen az ember rendkívül gyorsan összehozza a vonat felhúzását meg hasonlókat, aztán ahogy megy vissza a mozdonyhoz már zsigerből érezhető, hogy nade nem megy ez ilyen egyszerűen. Hans ideje nagy részét magatehetetlen fekvéssel tölti... Éppen kergetjük a rablókat, de közben jókedvűen leállunk pecázgatni a folyó mellé. A jégfalnál meg az arcom kapartam: köveket dobálnak az ember fejére erre mit kell csinálni? Felmászni és megnézni, ki az. -
Integra
titán
válasz Nosferatu #116 üzenetére
Coal dispenser and gate key - Exit the store and go to the screen below at the coal dispenser panel. Talk to Malka, the young girl below the bridge. Malka wants katalas - candies. Throw down sugar candy (fish candy is yuck) to Malka. She lets go of the balloon with the key. Kate takes the gate key from the balloon
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Nosferatu
csendes tag
Tudom hogy hihetetlen de még mindig a kulcsra várok... De azért nem adom fel, hacsak nem az én játékom rossz
NeverToo Far
-
Kamisama
tag
Neked legalább van hozzá kitartásod. Engem a Revelation azért idegesített fel, de nagyon, mert
1, amikor van egy videó akkor olyan gyorsan beszélnek, hogy kb a felét ha megértem ---> nem lehet visszanézni, vagy vmi írásos doc sincs arról hogy most tulajdonképpen mit kellene csinálni.
2, Ha átlépek egy másik helyszínre akkor kb 5-10 mpt tölt, ami rettentően idegesítő, főleg hogy ha nemtom mit kell csinálni akkor körbejárom vagy 5ször az egész pályát ami minimum vagy 15 helyszín.Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
Integra
titán
válasz Kamisama #112 üzenetére
csak 1 cd
de az irányítástól idegbeteg vagyok, iszonyat.....
full 360 az egész, de nem fsp irányítással, hanem iszonytatóan gyökér egér+bill vagy egér mittom én, de a lényeg hogy a pofon egyszerű fps klavi+egér helyett ez a förtelem van..
pedig marhára tetszik hogy milyen szabadon lehet benne mozogni és nézni.
amúgy kegyetlen nehéz...
mondom, én már majdnem egy éve szívok vele és még mindig első világban járok, és már egyszer bele kellett néznem a végigjátszásba...
mondjuk nem is játszom vele éjjel nappal hanem amikor elég frissnek érzem magam hozzá...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kamisama
tag
válasz Nosferatu #108 üzenetére
Ezt a játékot nem szabad feladni, mert akkor vmi nagyon jóból maradsz ki. Vagy kezdd elölről, mert te még abszolut az elején jársz, vagy addig próbálkozz amíg nem sikerül végre. És ha lehet a végigjátszást, csak akkor használd ha már napok óta nemtudsz rájönni a rejtélyre, ellenkező esetben az csalás és a játék megszégyenítése.
-
Integra
titán
válasz Nosferatu #108 üzenetére
akkor -szigorúan- olvasd el az elejét, és csak azt a részt.
én is kénytelen voltam már párszor ilyet csinálni
URU-ban épp most csináltam meg, és jól tettem, mert valszeg a megoldásra további két év múlva sem jöttem volna rá...
nincs mese, megkell tanulni a készítők agyával is gondolkodni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Nosferatu #106 üzenetére
pedig a kiscsajszi a lufival küldi fel a kulcsot a rácshoz azután hogy ledobtál neki cukorkát.
ez a lényeg
biztos hogy megtudod csinálni, csak valami bagatell dolgot néztél be, sajna ez előfordul
akkor lesz majd az mikor sikerül hogy aztajóédes...........
én az URU - ages beyond myst-tel szívok idestova már vagy háromnegyed éve...
ultranehéz, fél éve az egyik világban egyszerűen képtelen vagyok megtalálni a hetedik papiruszt hogy a világ kapuját kinyissam...
ma is elvertem másfél órát rá (havonta egyszer kb )
most sem lettem okosabb...
a barlangban két fényforrást felkapcsoltam, erre jöttem rá, ennyi volt a sikerélmény mára...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Lord Zero
addikt
válasz Nosferatu #99 üzenetére
lsd #100
mindenképpen beszélned kell a kislánnyal a kulcsról (miután kiderül, h az állomásfőnök elvesztette), ezek után (ha megvan a cukorka) újra beszélned kell vele, és itt már világossá válik, h egy kis cukorkáért mindenre hajlandó lenne (hja, a fiatalkorúak korrumpálása, megrontása, stb ), ekkor odaadod neki és örülsz a felszálló lufinak (arra fogja rákötni)
muszáj eljutnod verbálisan is a dologhoz (hiába adott minden eszköz, amíg nem pofázol eleget, addig nem lesz lehetőséged az eszközöket használni, ez végig így lesz)nem, mindegy
-
Integra
titán
válasz Nosferatu #99 üzenetére
megvannak a cukrok?
a rácsot ugye próbáltad kinyitni.
beszéltél már az öreggel is a boltban?
ha mindent végigcsináltál ami a kis jegyzetfüzeten van, akkor odamész a hídon a kislányhoz és leszólsz neki.
elkezdesz beszélni vele. kérdezgesd amit a jegyzet füzet enged. aztán próbáld meg a cukrot. kiveszed az inventoryból és ráklikkelsz a lányra.
asszem hogy szövegileg is elkell jutnod a játékban hogy felküldje a kulcsot....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kamisama
tag
válasz Nosferatu #94 üzenetére
Ja, lényeg az hogy benyögi a kiscsaj (mikor először dumcsiztok), hogy viszlát legközelebb. Addig te elmész körülnézel, beszélsz a boltossal, meg az öreggel a vonaton (remélem már felhúztad a vonatot) aztán elmész a pu. végébe ahol a bezárt ajtó van. Közben lopsz cukrot és tarts még magadnál olyan halas szart is. Mikor megvan beszélsz megint a kislánnyal hogy mizu azzal az ajtóval, nem nyissa semmi, erre mondja hogy neki van egy kócsa ha adsz neki cukrot. Ledobod neki a szines gömbrágót vagy mit, aztán egy héliumos lufival felrepíti a kulcsot. (hogy honna volt héliuma azt nem tom)
[Szerkesztve]Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
Nosferatu
csendes tag
Sziasztok!
Látom elég régen nem írt senki sem a topicka, de azért teszek egy próbát. Segítséget szeretnék kérni a játékhoz. Az az igazság hogy szükségem lenne egy elmentésre vagy egy jó ötletre. A játék legelején elakadtam ésnincs ötletem hogyan tovább. Sok fórumot stb. olvastam át de hiába írják mit kell csinálni nálam az nem működik. Szóval ott akadtam el hogy egy kislánytól kellenne szereznem egy kulcsot, de bármit is csinálok nem adja oda Cukorka stb nem jön be. Ha vki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék... Elöre is köszönöm....NeverToo Far
-
Valadilene
csendes tag
Végig játszottam!
Csodálatos volt! Hol a harmadik rész? Több ilyen kalandjáték kellene.
Érdekes volt, mert először az első részt játszottam, de nem teljesen végig, majd a második részt teljesen végig, és az elsőt végig. Az elsőnek az utolsó videoja jobban tetszett, de egy biztos... kár hogy már vége -
*Bacsonti*
csendes tag
Én is túlvitem nagyon álat a játék.
Aszongya nekem Hám-Húsz.
-
KovacsUr
addikt
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
edka
csendes tag
Hi all!
Tudom, h nem igazán tartozik ide, de nem tudna vki mondani egy címet, ahol találok Syberia1 végigjátszást?köszke! -
divot
veterán
Innen mindkettőt. -
Danis
csendes tag
Szia,
Nekem meg van az elsőrész jogtiszt. és magyarul, a cdgalaxis.hu -ról vettem, de most a magyar verziót nem látom fent. A második részt nem látom sehol sem hogy árulnák, de tegnap sikerült megszereznem (ugye ha nem árulják kénytelen voltam más útvonalon, pl egy fájlcserélővel).
Az első rész már nem túl drága, majdnem 1/4-de mint amennyiért megvettem anno a magyarírást meg le lehet tölteni a netről, mivel a második részhez is találtam, (bár még ki nem próbáltam), gondolom van az elsőhöz is.Segítsetek már ennek a szerencsétlennek, mert már kezd az idegeimre menni!
-
Macccy
senior tag
Hali mindenkinek ... Jómagam csak MonkeyIsland4-gyel és Runaway-jel jáccottam - az naggyon ottvan - (plusz a Syberia-k demói) de asszonyt nagyon érdekli a műfaj úgyhogy gondoltam beszerezném neki a Syberia mindkét részét.
Mondana nekem valaki e-mailben egy ''e-shopot'' ahol meg lehet venni az első részt????
Szerk: Azse lenne baj, ha valaki feltunná tenni egy FTP polcára .........
[Szerkesztve] -
Integra
titán
kb ugyanennyi
énm ost az URU-t püfölöm, de beleőszülök az irányításba, ésszel nem tudom felfogni hogy miért nem lehetett egysezrű FPS mozgást adni a játéknak.....
és már megvan az AURA, most olvastam a gamestar-ban a tesztet és nem nagyon ujjongtak
de úgyis nemsokára itt a MYST 4...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
EnGaGE
csendes tag
Szerintem abszolút nem unalmas a játék, bár azért néhány helyen erőltettenek éreztem. Mondjuk lehet az az oka, hogy nem játszottam az első résszel...
Az utóbbi évek legjobb kalandja szvsz, de mondjuk nem ér a Day of the Tentacle nyomába. Nálam kalandjátékok között a mai napig az az etalon, utána talán a Monkey Island 3 és utána a Syberia 2.''Elértem azt a kort, amikor, ha azt mondják, hogy húzzak zoknit, nem kell megtennem.'' - Einstein
-
Notes
senior tag
Bocs nem tudtam hogy ez a ''Magasztaljuk az égig a Syberia 2-t!'' c. topik. Már itt sem vagyok.
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Na hogy ne legyen ennyire egyhangú a topik: szerintem rém unalmas volt, és az irányítással sem voltam kibékülve.
Romanes eunt domus!
-
hcol7
senior tag
multheten talalomra feltettem enis, es nagyon kiraly jatek.
-
veterán
jó kis game....
bejövős!!3njoy the Lif3
-
divot
veterán
Akit érdekel: a gamestar.hu/gmiki oldalra felkerült a magyarítás. Megnéztem, igényes munka.
-
jojojo
senior tag
válasz yossarian #64 üzenetére
ha esetleg még elakadnál akkor egy kis segítség
Bővebben: linkA víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
yossarian
aktív tag
megoldottam....
-
yossarian
aktív tag
nem tudom a narancsszínű halat kifogni, pedig az összes csalit kipróbáltam. mit bénázok el?
-
Integra
titán
rövid volt.................
jöhet a következő rész...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na, vonat begurult, most éppen betépve próbálom gondolom kongásra bírni azt a rohadt órát, hogy a hans apja elmenjen a gyárba.... )
csak nem tudom hány órára kell állítani, lehet hogy a párbeszédben nem figyeltem rá... visszahallgatni meg nem megy...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hát bazmeg.....
komolyan mondom, ilyenkor durran el az agyam...
abszolut vágom a storyt hogy mit kéne csinálni és akkor megszívom azért mert egyszerűen nem láttam átváltozni a jégcsapon azt a kibaszott kis karikát....
ezektől tudok ideg lenni tényleg...
mindenesetre köszönöm szépen, valszeg ha nem lesz még ilyen vizuális kurzor/karika szopatás akkor mindjárt végig is tolom pillanaton belül...
kösz mégegyszer!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
htibor
tag
Először dugd be a dugót járatok közül a jobb oldaliba...
Majd hívasd oda a baglyot.(Ezt a cuccot sámánnál fogod találni) Erre a rágcsáló bemenekül a bal oldali járatba.
Ekkor kell a dugót áttenni a bal oldali részbe.
Majd kb 2-3 szor rátölteni vízzel a bal oldali járatba(persze úgy hogy 1szer rátöltesz, majd el vízért és vissza...)
És a végén pedig kapsz piros bogyót a rágcsálótól, amivel be tudsz menni Hans álmába...
Sámánhoz bejutás: a csúzlival lődd le az egyik jégcsapot a dobokat működtető gép felett és be tudsz jutni...
(3 helyszín van a sámánnál, figyelj oda!)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
Integra
titán
bent vagyok már a jukol faluban
van nálam egy teli batyu víz, az aggancsból készített csúzli a matrjoska baba, meg a halcsontváz meg a dugó.
a halcsontváz bedobható az egyik lukba a jégtömbe fúrt járatban amit az a kisállatka vájt ki. aztán ott bedugok egy másik lyukat és feltudom tölteni a vízzel, na itt ennyire vagoyk képes.
aztán tudom hogy a vonatot bekéne vontatni de egyedül nem megy mert ugye nehéz.
aztán ott a hans akihez bekéne menni de a dobverő rudakon nem tudok átmászni...
vagyis azon túl hogy felszedtem asszem mindent amit jelenleg lehet, egyik megoldást sem látom
kéne egy tipp merre induljak.
tuti ott böki ki a szemem, de nem veszem észre a megoldást egyenlőre.
a bagolyt vagy micsodát sem tudom elmozdítani, tuti hogy az valahogy a barlangba kell csalni a kisegérhez hogy az meg befusson a jégüregekbe.. asszem......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
divot
veterán
A minőséget highra rakod, annyi a ''felbontás'' változtatása.
-
Break
senior tag
Ejnye-bejnye.....hogy elhalgatjátok a sötétebb tesóját a Syberianak : Post Mortem -et....
Kinek - hogy tetszett ez a game ?''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
Ati9500
senior tag
hogy lehet a felbontást beálítani???
Magyarosítás???
pls!!! -
Integra
titán
bazz ez az
egyszerűen nem visz rá a lélek hogy belenézzek, pedig már találtam én is végigjátszást.
kénytelen voltam, mert olyan pici volt a radarbekapcsoló gomb jobb alul, hogy tudatmódosító szerekkel sem vettem volna észre ott jobb alul azt a kis kapcsolót......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ati9500
senior tag
felbontás???
-
agba
tag
Előre mondom csak az nézze meg szerintem aki már tényleg nagyon elakadt!(végigjátszás magyarul)
Bővebben: link -
Ati9500
senior tag
Magyarosítást tudtok hozzá??
Ja és felbontást ho lehet beállítani mert nekemcsak 800*600 ba megy??? -
Integra
titán
uhh, majd megőrültem a boris lezuhant gépénél.....
de mot a yukol faluban elakadtam.
azt vágom hogy a barlangban hátul a falba beöntöm a vizet amásik lukba meg a halcsontvázat.
eddig ok. azt is hogy kéne a jégfal mögül a bogyó valszeg.
nemtok a hanshoz sem bemenni
van még egy matrjoska babám meg az aggancsból meg a bőrből megvan a csúzlim, meg egy teli kulacs víz.
ja és senkivel sem tudom behúzatni a vonatot.
és a baglyot sem tudom beterelni a barlangba ahhoz a kis lemminghez..
káosz van
HELP...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
csodás game, végre fent van!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap laza 4 órát ott is ragadtam előtte
még nem akadtam el sehol...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
westlake
félisten
-
Integra
titán
juhuu, na nemsoká végre én is végigjátszhatom
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
westlake
félisten
jaja, es is neztem nagyon
nem tudom honnan jott az otlet a microidsnal.
nahh nekem sierult az elejen elakadnom.
jiszedtem a cukorautomatabol a cukit, de azutan nem tudom mit kellene csinalni...
ugy gondoltam a kislanynak kell odaadni lent a ''foldszinten'' de elmegy amikor ada akarom adni...
tudja valaki a megoldast?Play nice!
-
Agyasima
őstag
Kisgabo és agba!
Mindkettőtöknek köszönöm!
Tényleg. Tegnap kicsit odavoltam, és net nélkül...toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
joe69
senior tag
kategóriájának legjobbja, mégha nem is lett olyan hajde
-
csudri
őstag
Na végigjátszottam. Vitathatatlanul ez a legcsodálatosabb történet, amit játékban valaha is láttam. Az pedig, hogy a látvány hihetetlenül kidolgozott az csak a csillag az ötösre. Azt kell, hogy mondjam megérte a várakozást ez a 2. rész, bár nekem az első jobban tetszett, mert ott ''megfoghatóbbak'' voltak a karakterek és a helyszínek. Azért le a kalappal a Microids és Sokal apánk előtt.
-
veterán
Nagyon csúnyán lehúzták...And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
evola
senior tag
Ez a játék a kalandjátékok koronázatlan királya.
Szerintem.Igaz amúgy se sok jeleneik meg évente.
Szóval aki teheti ne hagyja ki a második részt sem.Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
dante3
addikt
én csak a demoval játszottam,de az bejött,valószínű,hogy neki ülök a teljesnek is.Tetszik benne az előre rendelt háttér megoldás!Far Cry után egy kicsit elég volt a lövöldözésből!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Agyasima
őstag
rajtam nem segít senki?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
csudri
őstag
Íme a kért walkthrough. Amúgy a game nagyon állat, de aki nem játszott az első résszel az el se kezdje, mert nem fogja érteni vagy Oscar az agyára fog menni.
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Valaki e-mailben közölhetné velem, hogy honnét lehet megszerezni ennek a játéknak a ''demoját''...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
e-biza
őstag
nem tudom feltünt-e valakinek az állomáson a pénzek között ott van 50 forint
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
jojojo
senior tag
Nyomja már valaki ,mert sikerült elakadnom
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
-
tr00p3r
addikt
fel
-
tr00p3r
addikt
most láttam, hogy megjelent. (divot!!!) ez milyen game? én az elsőről lemaradtam. a screenshotok szépek. miről szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest