Hirdetés
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows XP
- Hálózati / IP kamera
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Santi22 #2969 üzenetére
Nálam gond a tv operációs rendszere is, mert a távirányítós kikapcsolás nem lövi ki a futó alkalmazásokat, csak a háttérbe teszi őket, majd újbóli bekapcsolást követően a háttérbe tett alkalmazásnak új taskot nyit, felzabálva az amúgy is kevés memóriát. Áramtalanítás vagy menüből eszköz karbantartás szabadítja fel a régi taskok által elfoglalt helyet.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Santi22 #2950 üzenetére
Nyilván havi 1200-1900 Ft-ból nem lehet normális streaming szolgáltatást nyújtani.
Tegyél be adatparkba 10 Gbps-ra egyetlen kiszolgálót és rájössz, miről beszélek. És akkor még nem volt szó a műsorszolgáltatóknak fizetett havidíjakról. Sem a TV2, sem az RTL, sem a Paramount, de még az AMC sem ingyen adja a csatornák terjesztési jogát.
Nyilván a szarrágás elősegítése elsősorban a sweet bűne, nekik nem kellene ezeket a kuponokat osztogatni, szóval elsősorban őket nem értem, hiszen örökre megadott 1900 Ft-okból nem fognak, csak maximum visszafejlődni. -
takacska
csendes tag
válasz
Santi22 #2353 üzenetére
Nekem küldtek egy mailt, abban is nullás volt a számláló, hogy ma utoljára még elérhető. Kifizettem, és töröltem a kártyát. Pár hónapja még egy magasabb összegű havi szerződés volt, akkor is törölni akartam, akkor ajánlott 3200-at. Belementem, de a korábbi szerződés fordulónapján levonta azt a havidíjat is, mintha két szerződés lenne. Javukra legyen mondva, reklamáció után egy nappal visszautalták. Most nem bíztam a véletlenre.
-
-
Santi22
aktív tag
válasz
Santi22 #2264 üzenetére
Olyan a meccs, mintha kb 15fps-el fifáznál. Távolról még tűrhető, közeli képeknél viszont nagyon zavaró. Képminőség még oké lenne, de ez a képkockasebesség (vagy inkább képkockalassúság) nagyon rossz.
A szünetbeli reklám az persze fluid és top quality.#2270 Addel
Azon kívül, hogy felcserélték a számokat még azért sem érthető miért dobnak ilyet, hogy közben fut a -50% bf. -
boborján2
aktív tag
válasz
Santi22 #2264 üzenetére
Lesz dedikált gomb , igaz nem a Hisense tévén.
Megtisztelő számunkra, hogy 2018 óta együttműködhetünk a Samsunggal. Azóta bebizonyítottuk, hogy megbízható partner vagyunk egy csúcstechnológiás termékkel, és így fejlődhetett a partnerségünk globális együttműködéssé. 2024-től kezdve a Samsung Smart TV távirányítói Magyarországon és 17 másik európai országban külön SWEET.TV gombot kapnak az olyan nemzetközi óriások mellett, mint a Netflix, a Disney+ vagy az Amazon Prime.
forrás:
[link]Saját megjegyzés.
A cikkben valami vérprofi ak állítják be magukat.
Ezzel szemben az andoid telefon app ,tud bugozni sok memóriás telefonba , amik a háttérből csak elő kell venni az appot.
Továbba a hétvége folyamán ma a mozi+ kockásodott , par napja meg az egyik mese csatorna. Látszólag ezek rendszeres visszatérő hibák.
Ezzel szemben a trékom tvgo -n ,ugyanazzal a telefonnal fél év alatt sem volt ennyi hiba. Pedig az a cég igazán nem egy matyóhimzés. -
boborján2
aktív tag
-
kano
nagyúr
válasz
Santi22 #2205 üzenetére
Írjunk itt, a többiek legalább meg tudnak erősíteni vagy cáfolni.
- Ugye ez nem analóg tv tehát itt mások is a problémák.
- Nem kell várni, hogy mindig, minden csatorna 1080p-ben, 30Mb sávszéllel menjen, mert ezt jelenleg egyik itthoni szolgáltató sem teljesíti.
- Ezért az árért szerintem teljesen nézhető alternatíva (pláne nekem egy albiban, ahol nem akarok vodát köttetni, mert nem tudom meddig leszünk itt). Esetleg ha még valakivel meg is tudod osztani (mint én) a költségeket, akkor szerintem már kifejezetten olcsó.
- Én is gyakorlatilag csak sporteseményeket nézek (kis soccer, több NFL és NCAA, illetve darts és F1).
- M4 van és nincs vele gondom, Arena4 és Match4 is rendben (Max4 nincs, amin ment a darts European Tour), de Sport TV-k is vannak illetve Eurosportok is.
Nekem nincs bajom velük. Leszámítva a visszanézhetőséget.
Ezért az árért szerintem nincs jobb jelenleg és ezt tudja a sweet is, úgyhogy a nagyobb fejlesztések lassan haladnak, ha lesznek esetleg.
- TV2 csoport csatornáin néha megy 1-2 ezer éves film, vagy rajzfilm amit jó lenne megnézni, de ilyenkor jön a manyek és mondja, hogy ezt most a gonosz nem engedi. Igazából a havi 1200 Ft-ért elnézem neki. Ebben annyira nem izgat. Úgy sem nézem a propaganda csatornákat (sőt az RTL-t is nagyobb ritkán), úgyhogy felőlem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest