- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Boldog Karácsonyt Urak! Engem ezzel lepett meg a Jézuska
-
Jaded
őstag
Annyit beszéltetek arról a kék San Martinról, hogy mostmár nekem is kell egy.
-
Jaded
őstag
Mai lume
-
Jaded
őstag
válasz
baal-amiga #267935 üzenetére
Köszi!
-
Jaded
őstag
válasz
baal-amiga #267925 üzenetére
Szia!
Nagyon jó az a NATO szíj! Esetleg beszerzési forrást tudsz hozzá (nem volna baj, ha esetleg lenne más színben)? -
Jaded
őstag
válasz
mrbego #266775 üzenetére
A zöldet én is néztem, de itthon nem találtam. Annyira nem volt must have, hogy külföldről szerezzem be.
Zörög, de szerintem elviselhető. A jóval olcsóbb hajtogatott szíjas Orientem jobban zörgött, viszont a 20 éves Casio Edifice-m szíja jobb, masszívabb és nehezebb.
Az üvege enyhén domború, karcok szeretni fogják szerintemettől függetlenül tetszik, komoly óra hatása van, maradni fog.
-
Jaded
őstag
Jó reggelt uraim!
Mivel a Yema vásárlás egy hosszú táppénz miatt kútba esett (és most nincs is olyan órájuk, amit szívesen megvennék), egyelőre jegelem a dolgot.
Viszont, van a listámon másik kettő, ami szóba jöhet karácsonyra: [link] [link]
Citizenem már van, Eco-drive az is, nagyon szeretem, bevállt. Timexem nincs, viszont ez nagyon tetszik (a karkötővel vannak fenntartásaim, asszony szerint “stricis”), és a nem túl jó vélemények gondolkodtatnak el. Mindegyik mellett van pro-kontra, de tudom hogy ha megveszem valamelyiket, akkor bánni fogom, hogy nem a másik lett
Ilyenkor kell egy titkos harmadik? -
Jaded
őstag
[link] innen jött az “ötlet” ez a színkombináció és fémszíj nagyon tuti.
Köszi az ajánlásokat, a San Martin jónak tűnik. Egyelőre a Yemát szeretném idén letudni, de még így is annyi van kinézve, ami lassan kezelhetetlen
Így is van már 4 órám és már azt is kezdem kezelhetetlennek érezni hordás szempontjából. -
Jaded
őstag
Egyébként létezik normális Tudor BB58 hommage? Az az óra gyönyörű, de egyszerűen nem az én pénztárcámnak való.
-
Jaded
őstag
Urak!
Kérlek segítsetek ki tudatlanságomban. Nagyon egyszerűen, konyhanyelven:
-quartz óra: elemmel működik
-automata óra: a kéz “mozgása” húzza fel vagy kézzel húzod fel
-mechanikus quartz: mi fán terem?
Csak azért merült fel, mert találtam tetszőt, de nem tudom hová tenni. -
Jaded
őstag
Apropó, róluk hallott már valaki? [link] Itt is van pár szép darab, szintén franciák. Francia napjaim vannak
-
Jaded
őstag
Új Yema Superman Quartzok: [link]
Kár hogy mind bejön -
Jaded
őstag
válasz
SH4D0W2011 #260657 üzenetére
Azok a színek
nagyon rákaptam mostanában a zöld színre, ez is jöhetne.
-
Jaded
őstag
Ha már szíj a téma, ezek milyen minőséget képviselhetnek (így kép alapján, nem hiszem hogy lenne valakinek): [link]
Gondolkodom hogy be kellene szerezni egy szövetszíjas Casiora a gyári helyett. A Union Jack külön tetszik rajtuk, szeretem azt a zászlót. -
Jaded
őstag
Megérkezett a pár nappal ezelőtt linkelt Orient: [kép]
Szerettem volna egy fehér számlapos, egyszerűbb órát és az Orientet is ki szerettem volna próbálni. Igazából látszik rajta, hogy olcsó, az óra jó (legalább a számlap nem nyomtatott), a szíj hajtogatott és zörgősde összességében tetszik, örülök neki.
Most már jól kell választanom, mert az óratartóban csak 2 hely van és több van kinézve. -
Jaded
őstag
Nem tudom ki használ Instagramot, de itt akad egy csinos Seiko gyűjtemény: [link] Kellemes nézelődést!
-
Jaded
őstag
válasz
dzsi23 #254927 üzenetére
Szerintem a Casio “kelet-európai” árazása miatt is népszerű és ugye nekik is van 5 ezertől 500 ezerig választéka. Én is ezt a márkát ismerem a legrégebbről, lehet ők terjedtek el legjobban itthon a rendszerváltás után és ezért a Casio AZ óra.
Én személy szerint nem ismerem a Seikot, biztosan jók (szeretnék is egyet), de rengeteg automata órájuk van, ami sajnos nekem nem pálya, így nekem nehéz választani. Árban is fentebb vannak, mint a Casio és így valószínű kevesebben is veszik (itthon). -
Jaded
őstag
válasz
Faresz1976 #254501 üzenetére
Időszerű volt.
-
Jaded
őstag
válasz
Rigormortiis #250598 üzenetére
Szép darab!
-
Jaded
őstag
válasz
5-ös kezelő #249026 üzenetére
Igen, nekem is ez a tervem. Szövet (Nato) nem tudom mennyire passzol hozzá, vagy egy másik bőrszíj. Fémet nem akarok, arra ott a Casio
-
Jaded
őstag
válasz
mrbego #249023 üzenetére
Azt jelenti, hogy az utolsó előtti lyukba tudom bekapcsolni a csatot
nem tudom a csuklókörméretet, nem mértem. Kemény a bőrszíj, nem tudom mennyire tartós. Gondolom valamennyire “betörik” majd. Bár a használati is azt írja, hogy az élettartama 6-12 hónap. Nem tudom ezt mennyire gondolták komolyan
Remélem a kép visszaadja a vastagságot:
szerk: ne a szíj miatt ne vedd meg, az végülis cserélhető. Elég könnyű a méretéhez képest egyébként. Mást nem tudok még róla mondani, holnaptól lesz bevetésen. -
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van egy Casio Edifice EF-502D-1A órám, ha jól számolom ebben a hónapban lesz 19évescseréltettem benne elemet, szépen működik, bár az elmúlt kb 10 évben nem igazán használtam. Ezen felbuzdulva arra jutottam, hogy veszek mellé egy újabbat, az Apple Watch vonatról pedig 5 év után leszállok.
Hirtelen ezeket találtam: [link] [link] [link] [link]
Igazából a ‘solar’ tetszene a legjobban, de ötletem sincs mire számíthatnék tőle. Elég vastag az alkarom, a csuklóm és a kézfejem is nagy, szóval a 43mm-es EF-502 majdnem kicsinek hat. Bőrszíjast szeretnék mindenképp, Casio a régiből kiindulva nem lehet rossz választás. Ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest