- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
dzsi23 #222486 üzenetére
30 felett, csak úgy repül az idő, nincs idő várni a patinásodásra.
(#222512) Fall-N
Számomra nem izgalmasak valamiért az 5kx diverek, mondjuk az is igaz, hogy az skx-ek se tetszettek. Seiko búvárok közül, ami izgalmas számomra, azok a Samurai-ok, vagy az egyik kedvencem: [link] Tudom, ez más kategória... De, "hasonló" áron, akkor inkább egy Zelos Makot vennék: [link]Seiko 5-ösökből, azért akad pár, ami tetszik, fagyalllo képeinek is köszönhetően. Gyári képek alapján tényleg továbbgörgetős a legtöbb órájuk. Itt van pár tetszetős 5-ös Seiko: [1] [2] [3]
Azt pedig visszavonom, hogy az 5kx diverek között nincs ingerdús modell, korábban pont linkeltem is egy eléggé ingerdús darabot, aminél már-már talán kicsit túlzásba is vitték
: [link]
Fagyalllo hsz.-eit görgetve, megláttam újra, ezt a képet, és ösztönösen le is fékeztem a szabadon futós Logitech görgőt, és visszatekertem. Durva, hogy ennyire ösztönlények vagyunk.Hogy egy "klasszikust" idézzek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kugoo Kirin G1
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest