Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
[Prolixus] #47536 üzenetére
Miért kellene írni bárhol? Mind a xenon, mind a LED-es fényszórókhoz kötelező az automata magasságállítás (előbbinél még a fényszórómosó is az volt), anélkül nem vehetne részt a forgalomban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
95-ös benzinnel sincs semmi baja a kocsinak. Én hosszabb utak esetén (mondjuk pl nyaralás) szoktam jellemzően megkínálni drágább üzemanyaggal. Motorteljesítményben nem érzek amúgy különbséget.
Nekem új korában a 4. fokozat akadozott, de ez mára teljesen megszűnt, bekopott.
Ha üléshuzatot szeretnél, javasolnék valami komolyabbat, ilyesmivel több cég foglalkozik. Jellemzően nem olcsók, de minőségi munkát kapsz, senki sem fogja megmondani, hogy az most konkrétan üléshuzat. A teszkó gazdaságos üléshuzat inkább a zsiguli korszakban volt trendi szerintem, meg szerintem is elég felesleges a jövőbeli 2. tulajnak megkímélni az üléseket.
-
blakey
titán
válasz
Üléshuzatot használ valaki? - ha állatot is viszel vagy hagyod, hogy a kocsiban egyenek a gyerekek akkor használj huzatot, egyébként felesleges.
Jobb benzint szoktatok bele tankolni néha? - mint mindegyik autónak így ennek sem árt ha néha kap valami jót, általában 95+-t tankolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest