- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Asx az király de az a lényeg,hogy amit állítasz azt elhiszem h valós mert miért kamuznál, de nem nagyon engedheti meg egy gyár sem ezt magának... Muternak is mk4 swiftje van de messziről semmit nem veszel észre rajta de közelről sem.. Meg h lóg a ködlámpa, beljebb van a lökhárító ilyeneket pláne nem.. De még az én régi 15áves swiftemnél se..
Amúgy ha ilyen van ez lehet sokmindentől.. Patent,felfogatási pontok,rossz felcsavarozás, stb,stb.. Az új swiftnél ködlámpánál meg ugye egy "díszbetét van" gondolom patentos..
Na mindegy.. Nincs szerencséd velük.
Amit kiírnak oda meg amennyiért elhozható az két külömböző dolog egyébként.
Asx jóval drágább lenne.. De jövőhéten bemegyek valami szalonba és megnézem ezeket.
Wagonr meg... Biztos jó, meg praktikus, meg mit tudom én de maga a forma meg beltér na nekem az nem begyere. Ignis akkor már..
Mi a baja elektromos gázpedállal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest