Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- JavaScript topic
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz SpazzMaticus #129 üzenetére
"vállalható kinézetben"
Én is 1060 6GB-al néztem meg, a procim mondjuk i5 12400.
Azok a beállítások kellenek ehhez a VGA-hoz amiket írtál, hogy normál sebességgel fusson.
Egy homályparádé úgy(igaz nekem 4k-s kijelzőm van az még tetézi) 70%-os res beállítással fut értelmesen akkor sincs meg mindig az 50-60fps (tűzharcokat még nem is néztem ), úgy hogy 1080p a felbontás és minden low, van amit kikapcsoltam, nekem vállalhatatlan a kinézet így.
1440p alá nem megyek amúgy sem ezzel a kijelzővel az még oké, ez az első "új generációs" játék amit próbáltam és sokat kér, új VGA kell ide mindenképp.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
kwzatz
őstag
válasz SpazzMaticus #128 üzenetére
Én sem megyek bele ebbe, mert az emberek töredéke sem olvassa el a hosszú kommenteket, sőt, amikor belemegyek, és beszélgetés van belőle, akkor általában moderáció a vége, úgyhogy egyre kevésbé érdekel.
Nem igazán a tetszés miatt írtam, amit írtam, hanem mert rászánta az időt és konkrét példákat írt, erősségeket és gyengeségeket, nem "xy Youtuber videójában láttam", meg ilyen hasraütésszerű benyomásokat osztott meg, amiknek általában a 3/4-e baromság. Vannak hibái a játéknak, szerintem az érdemei nekem egyelőre jóval nagyobbnak tűnnek, aztán majd később meglátom.
Ezt nem rád írom, de a nagy átlag ízlése szerintem sci-fi játékok terén egy rakás szar (ha nem így lenne, akkor pl. a Prey és a Control sokkal nagyobb siker lenne, mint amilyen), meg eleve mérsékelt az érdeklődés iránta más műfajokhoz képest, úgyhogy manapság már egyáltalán nem érdekel, hogy mi sikeres, meg kinek mi tetszik, mert irreleváns.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
- = Zk = -
félisten
válasz SpazzMaticus #129 üzenetére
Szerintem az optimalizációval pont nincs baj.
ha Te mondod....nálam a 9900K+3080 és 1440p.re nem tudok összehozni fixen elfogadható fps-t... elvárnám a belőhető 100-120at, nem pont lowon ugye...
neten meg keringenek a 13700ak a 4090nel 1440p-ben épphogy 60-65 fps ultrával... 4k detto
jah, feltettem a DLSS mod-ot is.... na AZ hozott "pár" FPS-t...de nem egetrengetőt...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
wjbhbdux
veterán
válasz SpazzMaticus #120 üzenetére
Skyrim azért lett mainstream felkapott játék mert elvitte konzolra a WoW felfedezôs, nagy világ élményét egy nem-rpg játékosnak is elfogadható tálalásban. Ez egyszeri lehetôség volt, irreális elvárás hogy a Starfield megközelítse a sikerét.
Ránézésre ez egy tipikus bethesda játék, nagyon óvatosak voltak. Szóval annak szól, aki szereti ha 3 percenként tele az inventóni és mehet eladni a pálya másik felére.
Kár hogy fosport lett amit 4070 alatt nem érdemes piszkálni, pedig egy havi gamepasst terveztem rá.[ Szerkesztve ]
/s
-
gyimger
őstag
válasz SpazzMaticus #120 üzenetére
És mindamellett eladnak belőle 60 milliót, mint abból.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest