Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reas
tag
UP a topiknak!
-
Reas
tag
any news?
van vmi új infótok? -
Reas
tag
1.14 és 1.15 között van vmi patch, mert nem megy fel a bw-ra az 1.15
pls help, thx
most nyomtunk egy 2v5 haverommal, de király volt! -
Reas
tag
-
Reas
tag
mostmár be van jelentve, mindenki próbál minnél többet és többet megtudni, és mivel mostmár nyitott kártyákkal játszanak, sokkal nehezebb titokban tartaniuk vmit
de az is lehet hogy ez a taktikájuk
én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikor jön ki,de igaz amíg nincs hivatalosan is kimondva, ezek messze nem biztos információk
ugorjuk ezt át, majd meglásssuk kinek lesz igaza
akinek k750e vagy w800a van: csináltam egy scII témát (sIIct), sztem király lett itt a link:
(van még rengeteg játék téma háttér az ftp-n emellet)
[link] -
Reas
tag
egyáltalán nem értek veled egyet
1sztem kell újítás, és speciell nagyon örülök az új unitoknak
2valószínű hogy a blizzard nem annyira hülye hogy felborítsa a balance-ot, azért mert eddig csak a protossból láttunk újat szépet, és nagyot, nem azt jelenti nem lesz másik oldalon nem lesz új, sőt biztos hogy lesz
3nem minden részlet új, van kb 3 új junit, a többi meg csak fejéldött (zealot ->charge, a pókból--->immortal, eltűnt a carrier, és lett egy - igaz jóval erősebb - mothership)
4ez ízlés kérdése: sztem tök jól néz ki az aktív pajzs
5nagyon hülyén nézne ki a hpbar, ha vmit irányítasz, akkor lent úgy is látod mi helyzet, nem kell semmi más
''ne kelljen 5-9-re az épületeket berakni, a macro az 1-ben rengeteg felesleges időt rabolt.''
ezt kérlek mondd el mire gondolsz, nem értem
köszi -
Reas
tag
http://www.pcdome.hu/news.php?id=12858
kiadással kacsolatos infók. -
Reas
tag
-
Reas
tag
direkt link:
http://www.hardwired.hu/bigdl/3/10/Starcraft_2_PC_muvi_Direct_feed_gameplay_1280.avi
úú én nem fogom kírni novemberig... i'm gonna freeze myself!
vissaztérve egy kicsit régebbi témához:
sokszor tapasztaltam én is, egy nagyon jó régebbi játéknál, hogy az a második része szar.
ez általában azért volt, mert a készítők a grafikára mentek rá, és nem hagyták meg a játék igaz, régi hangulatát, vagy kivettek belőle egy csomó jó dolgot.. pl: heroes of might and magic IV-->V,
de volt olyan is ahol rpből fps-t csináltak, azokat is nagyon utáltam.
az sc ghostot elnézve 2003 körül, azt mondtam magamba, hogy ááh, a blizzard is besorakozik szépen a többi készítő mögé.
de most meg vagyok őőőrülve az sc2-től, és áldom a blizzardot hogy nem így tett!
minden maradt a régi, a játék menet , és a videókból elnézve az élmény is.
kiváncsi vagyok az új creatureökre, és nekem kifejezetten tetszik hogy minden lényenek van ellenfele, ellenszéruma, pl pók-tank, vagy norrád és az a sugárt kilövő protoss hajó
, meg még sok ilyen.
sokkal kiélezettebb lesz a játék, és nagyobb koncentrációt is igényel!
lesz egy kis idő mire megtanulok rendesen játszani vele.
p.s.: tudom nagyobb része volt már annak amit leírtam, csak ezt vhogy ki akartam adni magamból. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest