- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Igen igen,kedvenc volt nekem is.De Bad írta jól le,szó szerint leragadtak picard idejébe miközbe az egész univerzum fejlődött és mondhatni meg 10x az erejét pont ők nem fejlődtek semmit,végülis ki más ülne a babérjain ha nem ők..
Nem tudom mennyire ismered a skilleket most amik vannak a játékba,de ha megnézed pl wikin akkor találsz hasracsapva is kb 100 skillt ami elérhető most a játékosoknak,na ebből egy borg kocka azt hiszem használ 6 vagy 8at?Egy kocka..És az a 6-8 is olyan régi skill ami kb a játék indulásakor is megvolt már.Szóval a kriptik nem azt csinálta hogy fejlesztette a borgot hanem egyszerűen megnövelte az életüket meg a pajzsukat és gondolták ezzel le van tudva,és amúgy tényleg levan mert ha megnézed rajtam kívül nem panaszkodik senki szinte itt se erre,és még mindig szuper dolog naponta borgot irtani stfen.
Nekem azért van kicsit más nézőpontom mert én ismerem a pvpt is a játékba,sőt nagyon ismerem és ezért tudom hogy igazából milyen hatalmas a szakadék ott hogy mit nevezünk ellenségnek a játékba.Ami nem is feltétlen jelentene gondot hiszen nem csak a harcról szól az st univerzum,de a játékba csak erről van szó,DPS DPS DPS,kinek nagyobb,ki tudja egymaga leverni 200évvel lemaradt 30 borgot stb.Nekem ez ami nincs ínyemre,főleg azért mert tudom hogy sok lehetőség rejlene a játékba és semmit se használnak ki belőle.De új hajók mindig vannak,évente tömnek le plusz 30 hajót az ember torkán,és ezzel nincs is baja az embereknek mert ott a mastercard vagy a hajnalokig tartó farmolás és teljesen elég az hogy a 300 euro után már nem 3 perc egy borg horda legyőzése hanem már csak 2perc 45 másodperc.Nem hiszem hogy komoly feladat lenne megváltoztatni a borg viselkedését és skillhasználatát a játékba de ameddig nem zavarja ez a nagy többséget miért tennék?Sokkal egyszerűbb olyan tartalmakat hozni amiért fizet az ember kemény eurokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest