Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Van vkinek tippje, hogy mi a gondja a star trek elite force II-nek?
Windows7+HD4830 és másodpercenként beszaggat egyet-egyet. Az első rész prímán fut. Próbálkoztam kompatibilitási módokkal, ati tray tools variálásával, de nem jutottam előrébb. -
Nimrod
addikt
Nekem Armada 2 nagyon nem tetszett. Vagy csak én vagyok béna, de átláthatatlan volt az egész. Maradok a Master of Orion-nál.
-
Monoton
tag
Meg tudná valaki nekem írni a:
-Dominion War
-Bridge Commander
-Starfleet Command 3
című játékokat! -
b.bone
senior tag
''Bridge Commander kiegészítő lemez pedig már több mint valószínű, hogy soha nem lesz.'' ettől féltem én is
amugy a patch nélkül én is megszivtam egyszer van ilyen. de azóta már vagy 10 szer végig vittem. néha nyomom online ba is. de kevés hozzá a sávszél. mindenesetre nagyon jo kis game.
ha meg engem kérdezel starfleetcommandról. hááát. a pajzsok energia ellátása meg ujratöltése borzalmas benne. rosszabb nem is lehetne. a hajók mozgása még siralmasabb. mintha madzaggal rángatnák őket. tiszta bábszínház. katasztrófa. hangulata sincs. ááá. az egész egy vacak. azért jó játékot"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
Draki
aktív tag
Azért a Bridge Commander meg a SC sorozat nem egészen egy műfaj, meg aztán próba cseresznye. Egyébként a SC3-ról elég jók a vélemények (persze attól függ kit kérdezel ).
Bridge Commander kiegészítő lemez pedig már több mint valószínű, hogy soha nem lesz. Mondjuk majdnem kivágtam az ablakon, mikor az egyik küldetésben (valami kabinokat kellett megvárni, hogy vissza érjenek és addig tartani kellett az ellent) már vagy egy tucat hajót kilőttem, de csak nem akarta teljesítettnek venni a feladatot... Persze kiderült, hogy patch nélkül nem is lehet! De egyébként jó kis gém. -
b.bone
senior tag
én nemértem hogy a Bridge Commander után hogy tud bárki is játszani Fleet Command bármelyik részével.
tényleg. bridgecommandernek lessz valami kiegészítő lemeze. tudtok róla valamit?
STBC hoblapját nem frissítették vagy egy éve"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
Flashback
addikt
Up! Kinek mi jött be? Mért...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Draki
aktív tag
Akkor majd kedden visszatérünk erre a dologra! Ok?
Csörögj fel kedd délután és megbeszéljük mi legyen szerdán... -
Flashback
addikt
http://gaming.startrek.com
Valakinek valami?
Nekem megvan a Star Trek Starfleet Command III. Elite force II valakinek?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest