Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz drmotto #3942 üzenetére

    Feltételezem, hogy mobilon hallgatod a zenét. Ha igen, akkor meg lehet próbálni PC-n (vagy legalább 7 colos tableten?), ott a Free csomagra vonatkozó megkötések enyhébbek.

    Régebben volt egy olyan szabály, hogy mobilon csak véletlenszerű sorrendben lehetett hallgatni a lejátszási listákat, nem lehetett tetszőleges számot vagy albumot meghallgatni (hogy legyen valami motiváció a prémium megvásárlására...) Hogy ne lehessen kicselezni (egy számot vagy egy albumot tartalmazó lejátszási listát létrehozva), ezért voltak további szabályok is: a lejátszási listának legalább 20 (15?) számot kellett tartalmaznia, és legalább háromféle előadót. Ha ez nem teljesült, akkor a Spotify, saját ízlésének megfelelően kiegészítette plusz számokkal (ezek nem lettek részei a tényleges listának, csak a lejátszáskor virtuálisan kerültek bele), és így jelenhettek meg ismeretlen számok hallgatás során (a véletlenszerű lejátszás miatt bármikor).

    A Spotify folyamatosan változtatja a szabályokat, szóval hogy pontosan mi van most azt nem tudom, de valami hasonlók most is lehetnek. (Ha tudsz angolul, akkor a Spotify Community oldalakon lehet találkozni hasonló kérdésekkel, pl. ilyesmivel.)

    [ Szerkesztve ]

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák