Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Freemail
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A reakcióitok csak az institucionalizációból fakadnak. Mellékhatásként felprogramozódott a diplomáig, hogy kérdésnél mindig a tanárbácsi, a könyvek, a weboldalak mondják meg a választ. Ha ott nincs válasz, változtatni kell a kérdésen. Aztán a bemagolt tudás elvesztésével, csak a mellékhatás marad meg. Ezért alufóliasisak minden, ami nem ilyen.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
Ezt pontosan a kisujjamból ráztam ki. Nyitott szemmel járok, tehát látom, tapasztalom hogy működik minden, amit általában stabilnak és szervezettnek hisznek, kiderül mindig hogy egy western díszlet. Nincs alátámasztva, tehát a véleményemet közlöm. Az idő majd alátámasztja, ezek addig mennek, amikor ilyen alma leesik a fáról és fejbekólint szintre eljutnak, mert ott már nem lehet a valóságot hajlítani. Leginkább amit megjelölnék mint sarokpont, hogy felfele senkit sem büntetnek, és ez már elfogadott , semmi furcsa nincs benne. Nincsenek nagy ügyek. Onnantól meg azt csinálnak, amit akarnak. Ezt egy webfelület, amit linkeltél nem fogja megakadályozni, de bízni lehet benne persze.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A fél évszázados erőművet a Microsoft kérésére, utóbbi adatközpontjainak kiszolgálására indítják újra, az energiáért a helyi viszonylatokhoz képest kétszeres árat fizet a Microsoft egy 20 éves szerződés részeként.
Minek ide link. Ez azért van így megírva, mert ezt már egy óvodás is ki tudta volna olvasni a netről tehát, elmondják. Elterjed. Erre gondoltam hogy Kína hazudott, akár azért is lehet hogy legyen egy kifogás a japán import akadályozására. De csak így derülhetnek ki információk, hogy az egyik beszólogat a másiknak, amúgy minek mondanák el. Te is elégedett vagy, neked szerintem elég lenne ennél sokkal kevesebb. Ez olyan mint a fekete lyuk, hogy abból lehet csak sejteni valamit hogy a körülötte lévő égitestek hogy viselkednek.
-
andrisbandi
őstag
Don't Look Up 2021 imdb.com
- Szerintem e film után sokan abba hagyták a buborékok egyeztetését.Idiocracy 2006 imdb
- Hasonló, ... vígjátéknak készült, ami mára szinte dokumentum filmmé vált.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
senior tag
No, a cikk arról szól hogy az MS legalábbis lobbyzik, azaz lefizet embereket, hogy kapcsoljanak be neki erőművet. Namost ha fizet valakit ezért, akkor az alkalmazott, tehát azt csinálja amit mondanak neki, vagy ki lesz rúgva. Most hogy mikor veszi meg annak a részvényeit, az csak akkor fog kiderülni amikor elképedve látjuk, az ilyenek nem közhasznú információk.
Kína egyébként betiltotta a sugárfertőzésre hivatkozva a komplette japánból importált halat, szóval ja, biztosan szuper minden. A japánok megeszik lehet, de a fukushimai halat inkább ők sem.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
bambano
titán
azt a következtetést honnan vontad le, hogy a fosszilis engem nem zavar? mivel az most itt offtopic, nem beszéltem róla, tehát valódi fogalmad nem lehet róla, hogy mi a véleményem.
következmény: találgatásokra alapozva szalmabábozol.és azt is próbáld meg befogadni végre, hogy nem az atomerőművek ellen vagyok, hanem a kaszkadőr módon üzemeltetett atomerőműveket utálom. ha ez nem érted meg, akkor inkább ne válaszolj a hsz-eimre. oj wait, eddig se arra válaszoltál...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
50 éves erőműre nem lehet azt mondani, hogy nem rozoga.
egy erőmű, amit 50 évnél újjáélesztettek és még 20 évig hajtották, az rozoga."tök normális, hogy ellenőrzötten engednek ki tríciumos vizet": HÁT NE LEGYEN NORMÁLIS!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
az a tény, hogy egy 50 éves erőművet még 20 évre be akarnak indítani, önmagában orbitális baromság.
most vagy az van, hogy az 50 éves erőműből csak a helyrajzi számot tartják meg, egyébként pedig új erőmű épül, akkor tisztelt újságíró elvtárs írt (már megint) orbitális hülyeséget.
vagy az van, hogy tényleg be akarnak indítani egy rozoga gőzgépet (képletesen és valósan is értve), ahogy a cikk sugallja, akkor pedig továbbra is ideges vagyok miatta.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest