Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
szerk: jaize, spoiler vagymi
johat, ne zavartasd magad. a neger foszer nem tudom mit kavar, de majd erre is rajovunk, egyelore nem erzem tul terhesnek a vele kapcsolatos cernahuzogatast. a radioaktiv esorol meg nem tudjuk, mennyire lehetett az, ugye a nema lanynak a testvere se fest ugy (eddig), mint akit betettek a mikroba foni.
abban egyetertunk, hogy ideje lenne kicsit megloditani az esemenyeket, ezt a elso 4 reszt betudom ilyen ''ismerjuk-meg-a-szereploket-jool'' kategorianak; de ha sokaig huzzak igy, feladom.
tovabba, a negyedik resz vegen is majdnem elcsoppent a ''vaszon'' attol a dumatol a kapolnaban... de a potencial megvan. :)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
katartikus elmenyt ugyan nem nyujt; valoszinuleg az alladat se kell majd percenkent keresgelned; amde nekem nagyon erdekesnek bizonyult. a tema maga izgalmas, mi lenne ha... es vannak benn erdekes megoldasok. volt, hogy mar vartam a tipikus kamerabeallitast; de sikerult meglepniuk.
a house szunetelese kozben gondoltam, hogy keresek valamit, hogy kitoltse az urt; ez az egy jott be, es annyira, hogy most mar ezt is figyelemmel kiserem, elso 2-3 resz megnezese utan szerintem tudni fogod, kell-e.
osszessegeben csak ajanlani tudom; de ha lost/prison break szeru ''jack elcsuszott egy bananon amit scofield ejtett el nemreg, amit annal a nenikenel vett, aki idonkent megjelent katie almaiban, es aki voltakepp katie es sayid kozos ver szerinti anyja, akinek a ferje nem mas, mint mahone ikertestvere'' csavarokat szereted, akkor lehet, megse teszem :)
szerk.: corlagon: masodik resztol indul be picit jobban... ha teheted, nezd meg azt is, a pilot onmagaban hamu. amugy ahogy irtam, nem az a hihetetlenul porgos sorozat; nekem speciel nem jon be, ha minden resz ugy fejezodik be, hogy mar a plafonon vannak az idegeim :| meg hat, sok benne a potencial, meg barmit kihozhatnak belole.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lexus, Toyota topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest