-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit kinéztem a Corvinos sörfesztre is. Nem rossz de nem volt túl sok ember amikor mi délután ott voltunk. Mondjuk már nekem is kicsit sok volt mert rövid időn belül ez a 3. sörös rendeyvény. Kicsit jobban tologathatták volna ezeket időben mert aztán meg x hónapig nincs semmi utanna.
Kölesest persze innom kellett mert az szerintem szuper sör. Grabancot próbáltam még de az nekem kicsit túl keserű volt. A Primatorból a szüretlen világos szintén jó szvsz.Átnéztünk a Sport 7 nevű helyre utánna ami annyiból említésre méltó hogy van 3 asztaluk ami saját sörcsappal rendelkezik tehát magadnak csapolhatod a sört. Érdemes kipróbálni jó móka. Soproni volt ha jól emlékszem de talán lehet más sört is kérni.
Ezután egy sör a Beer Bier-ben befejezésnek. Ez még mindig nagyon jó hely szerintem. Sajnos nem nagyon voltak vendégek rajtunk kívül remélem azért jól megy a bolt mert szuper söreik vannak.
Holnap este pedig irány az Oktoberfest végre 4 nap kikapcsolódás már alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest