- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Mozilla Firefox
- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Java programozás
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
válasz
kbadam83 #138 üzenetére
Nekem a japán mániám miatt lett elcserélve a Sony egy Huawei P60 pro-ról. A Huawei jobb képeket csinált a Sony fotós szempontból a camera pro miatt kezelhetőbb, fényképezőszerűbb. Mozgóképben meg egyértelműen a Sony. Ez a Android 15-tel jött fissítés egy kicsit zavar...szerintem megoldják mert idegesítő hogy ahogy hozzáérek a leolvasóhoz rezeg a telefon. Van egy olyan lehetőség hogy a lezárt telefon bekapcsológombját megnyomom és utána érintem az ujjlenyomatot... de ez is bénakacsa megoldás... Az ájfon hüjebiztos és túlhájpolt szar őslelet szép színes zárt op rendszerrel LG kijelzővel Sony fényképezővel kinai akkuval és jobb esetben 1 gramm titánnal... Még most is töltőt kér minden ájfonos délután ;-) Kínaiak 2 évvel előttük vannak. Vagy 3...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vesztett egyéniségéből, de jobb lett a mobilpiac elit szegmensének japán különce.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest