Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhus
tag
Bocs az eltévelyedésért, de sajna dolgoznom is kell...
Látom még mindig ez a probléma.
Igazából sok helyen utánaolvastam a kérdésnek, mert látom, hogy elég necces a téma, de sokkal okosabb nem lettem tőle.
Sajnos a két félkép összeillesztése során keletkező csíkozás néha-néha átcsúszik az anomália fogalmába. Sose fogom elfelejteni az első anyagot, amit csináltam: minden pöpec volt, kb. 4 hónap munkája volt benne, borító, tok, vonó, miegymás, mindenki örül, oszt amikor beindul a DVD, elindul ez a mizéria...
Hát, gáz.
Továbbra is azt tudom mondani, ami eddig nálam bevált: ha a forrás standard AVI (DV-ről felvett, nem Divx/Xvid és társai) vagy standard MPEG2 (VCD-től DVD-ig) akkor a ''reduce interlace Flicker'' az alapbeállítások mellett (asszem blend fields, de nem biztos, a project properties-ben PAL DVD formátum mellé adott alapértelmezett érték) nincs vele probléma.
Ja, és MPG-be kirenderelve (dvd formátumra)
Ha asztali lejátszó és DVD a cél, akkor a DVD architect számára használt templét a legjobb, és ha az ottani previewben jó, akkor a TV-n is az lesz. Ha nem, akkor az ő reduce interlace flicker (de qrva hosszú ezt leírni, maradjunk a RIF-nél... ) megoldása esetleg egy végső mentsvár. Ezzel persze megugrik a renderidő, dehát valamit valamiért.
Divx/Xvid-et nem szoktam belőle előállítani, de szerintem ha kész avi-ban vagy mpegben a tömörítetlen anyag, külső szoftverrel utólag essetek inkább neki, szerintem ez a biztos...A dzsungelben minden ehető. Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest