- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
válasz
szazbolha #20396 üzenetére
....35 év után tértem vissza a fotózáshoz. igazán az FF vonalba bele sem néztem mert drágának találtam és nem tudtam hogy ennyire meg tud fogni ez az "alkotási forma" Nekem valamiért úgy tűnt, hogy itt a magasabb ligában kevesebb a stabilizátoros objektív. Ezt annak a számlájára írtam "mert van vázban" . Akkor ezek szerint aki profi vonalon dolgozik az állványt használ, vagy mesterlövész papírja van. Objektívek területén van egy Canon 70-200 f:4L/adapter. Vele nagyon nagy barátságban vagyok. 24-70 közé gondoltam a Tamront. Ezt többet használnám is és minél fényerő sebből legyen. Sajnos ide a súlyelosztást és kissé remegő kezét nem kalkuláltam be. Ha le is cserélném nem tudom mi lehetne helyette. A 10-24 tartományban fogalmam nincs mit kellene venni. Meg vagy két fixre gondoltam. S jön a váz kérdés. Szép jó az a6300! 11/s fotó sorozatot soha nem csináltam. 4k videót csak próba képen. Nincs is megjelenítő amin élvezni tudnám. Ezért gondoltam az A7 sorozatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Olympus 75mm f/1.8 objektív (m43)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest