- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
catroot #16816 üzenetére
Én is a stabira gondoltam, hogy hátha az a ludas. Bár igazából mindegy, azt nem gondolom, hogy minden aksim egyszerre használódott el. Csupán az érdekelt, hogy szerintetek is nem normális az, hogy felnézek és mire visszaemelem a gépet leugrik 1%.
A macskákat 70-200 és 55.18-al fotóztam. Amihez hozzászóltál az szerintem 55 1.8 volt. Gearbestről rendeltem két olcsó lámpát, azokkal világítottam. Ha érdekel átküldöm a linket. Nem nagy szám de itthoni árakhoz képest tényleg nevetséges összeg. Persze idővel úgyis kell majd komoly vaku. Meg kellene két komoly macska is akik fókuszsíkban maradnak és fegyelmezetten viselik
#16817 80hun: (+ #16818 Econ)
Amikor télen ez volt a hóban meg mínuszban akkor nem csodálkoztam. Most viszont annyira hideg nem volt szerintem, bőven 0 felett volna. Mondjuk 4 óra madárles után szanaszét fagytam az tény.
Meg fogom csinálni a szoba tesztet az tuti.A PreAF-nek mi a lényege amúgy?
Wifin tuti nem volt mert repülő módban van amióta megvettem.
Amúgy is akartam még 2 patonát venni, de ha ez ilyen lesz akkor lehet 3-4 kell még, hogy gond nélkül ellegyek akkor is ha nem lehet tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest