Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Flash82 #1907 üzenetére

    A jelek szerint. :)

    A felhasználási feltételekben van egy ilyen kitétel: "olyan ország lakosa, ahol a szolgáltatást nyújtjuk, nevezetesen Andorra, Albánia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Dánia, Finnország, Magyarország, Koszovó, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország vagy Svédország (felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatást nem kínáljuk a jelen pontban felsorolt országokon kívüli kontinentális területeken)", és ebben a felsorolásban Ausztria nem szerepel. Ha lenne már regisztrációd, akkor elvileg az EU-n belül hordozhatnád, de legfeljebb 37 napig. Esetleg megpróbálhatsz írni a helpdesknek.

    Noha a szolgáltatás elvileg az EU teljes területén belül hordozható, kérdés hogy mennyire lesz élvezetes (mert ahol elvileg nincs szolgáltatás (lásd Ausztria), ott nem valószínű, hogy lennének "tükörszerverek", ami gyakorlati problémákat jelenthet, nem elvieket.) Nem tudom, hogy van-e valakinek gyakorlati tapasztalata.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák