Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
A masodik reszben mikor a fodrasz teszteli az onvedelmem,ott mikor kell nyomni a gombot?action kozben,elotte vagy utanna?mert en mar vagy 10x probaltam de mindig legyak es kezdhetem elolrol...
-
dcsabesz
tag
De most nézem, hogy nem engem zárnak ki, ha kérdezek, hanem azt aki megválaszolja.
-
dcsabesz
tag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Ja!
Köszi! Csak odáig olvastam el, hogy másokat tilos félrevezetni! :-)Na mindegy. Azért köszi
-
dcsabesz
tag
Sziasztok!
TI biztos tudtok válaszolni erre a kérdésre: "Hogy hívják a Hazuki család házvezetőnőjét a Shenmue-ban?"
Köszi
Dcsabesz
-
Zsoccc
senior tag
Ejnye ilyenre biztatni, meg kell venni ezt a gyöngyszemet! Egyébként tényleg bele lehet futni 1-2 példányba viszonylag jó áron.
Shenmue 3-ról már nagyon régóta szó van, többször felmerült, hogy na majd jövőre talán érkezik, sajna elég valószínűtlennek tartom, hogy a közeljövőben valamikor is megjelenjen.
Hatalmas pénzeket öltek bele az első két részbe és nagyon nem térült meg sajnos. Kevesen vevők az ilyen játékra, pedig mind a mai napi többet ér mint bármelyik jelenlegi "nagy cím".
Az online-t is már 2004 óta tervezik, eredetileg úgy volt, hogy csak koreában lesz elérhető. Azóta arról se sokat hallani. Nemrégiben talán Yu Suzuki nyilatkozta, hogy nincs törölve a cím, szóval abból még lehet valami.
Bár én jobban örülnék a 3. résznek. -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Fent van ez szinte mindenhol
-
Sirandrish
legenda
Bárcsak betudnám állitani faszányosan énis...de megnyomnám..bár már azt se tudom hol van a Shenmue gamem pedig nemis olyan rég valaki elküldte
-
mad1
veterán
SHENMUE 1 -2
Szóval Shenmue. Annak, aki nem ismerné: a játék egy 18 éves japán fiú, Ryo történetét meséli el onnan, hogy szemtanúja lesz apja meggyilkolásának, és megfogadja bosszút áll Lan Di-n, apja gyilkosán. Az első rész Japánban játszódik, a második már Kínában. De bárhol is játszódik éppen jellemző, hogy egy élő, lélegző környezetben játszódik, ahol rajtunk kívül mindenki más is éli életét, és a napszakoknak megfelelően történnek dolgok. A legjobban az 1. rész füzetében fogalmaznak: ne siess a játékkal, annak tavaszig kell a végére érni, erre pedig bőven lesz időd. És tényleg, ha az ember nem csak végigszalad rajta rengeteg érdekességet fedezhet fel. És talán ez segíti leginkább, hogy együt éljünk a játékkal.
A játék több elemből áll: klasszikus kalandozás, reflexjáték (a képernyőn felvillanó gombot kell gyorsan lenyomni), verekedős játék. És rengeteg mini játék van benne. Szerencsét próbálhatunk különféle szerencsejátékokban, elvállalhatunk tobbféle munkát, és klasszikus SEGA játéktermi gépekkel is játszhatunk (Out Run, Super Hang On, Space Harrier, After Burner)
Közben csodálatos zenéje van. ...Az első résznél nekem nem tetszik az angol szinkron, mert nagyon hiteltelen. A másodikban viszont jó, hogy japánul beszélnek. Lehet, hogy azt sem nagy színészi átéléssel, de egy számomra ismeretlen, érthetetlen nyelven ez nem okoz akkora problémát.
Én jelenleg a NullDCemu val nyomom,mert nagyon igazodik a mai elvarasokhoz. Talan az gyetlen hibája,hogy a dreamcast-nek megfelelö gombokat be kell állitani,tetszölegesre.
Ezenkivul rebesgetnek Shienmue 3 rol is,meg online rol is.Szoval Rio feléled,örörre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 1 / 2
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest