Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gluke
csendes tag
-
gluke
csendes tag
Sziasztok!
Öcsém Samsung tévéje egyik napról a másikra ilyen képet mutat.
Ráadásul magától újraindulgat.
Szerintetek temető vagy érdemes szervizbe vinni?
Köszi előre is! -
-
ddmb
aktív tag
Megjött a Samsung UE55DU7172. Elsőre nem vagyok elragadtatva
Megpróbáltam a csatornákat rendezni a tévén, de baromi körülményes volt. Szerencsére a ChanSort elég jól végezte a dolgát.
Van itt kölcsönben a klasszikus Samsung távirányító, BN59-es, és azon a "CH LIST" nevű gombot előhozó beállításokt hol találom meg a hivatalos távirányítóval? Sehol nem lelem...
Másik dolog, hogy sehol sem találom a Csatornainformációt. Tehát ahol meg tudom nézni a meghertzeket, jelerősséget/jelszintet egy adott csatornára.
Ezen az új Samsung távirányítón van össz-vissz 10gomb, abból a fele totál értelmetlen, bőven lett volna még hely hasznos gomboknak, egy ilyen context menü szerűségnek. Ezzel büntetni akar a Samsung? Vagy mi volt a motiváció?
A kép fényerejét csak én érzem, hogy alig lehet megváltoztatni?
A kép üzemmód változtatásánál majdnem mindegyik change-nél előgurik egy idegesítő popup... nem lehet kilőni?
Amúgy kép/hang oké, végre nem szaggat a youtube, mint az előző philips tévémnél, de ha én munkahelyemen ilyen user inteface-t fejlesztenék, akkor a pokolba kívánna mindenki.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Nheo047 #161829 üzenetére
Ezt a két dolgot megnézted, amit írtam?
Univerzális távirányítónál elméletileg akkor kellene kapcsolnia, ha azon a forráson lett bekapcsolva, amelyiken az eszköz van. Elméletileg, de sajnos ez nem mindig működik megbízhatóan.
HDMI CEC sem mindig működik megbízhatóan. Ez is lehet eszközfüggő.
Szerk.:
Én már egy ideje egyiket sem használom, mert vannak olyan eszközeim, amik csak alvó állapotba mennek el, és előfordul, hogy ilyenkor frissít. Akkor meg simán lehet, hogy random kapcsolgatja a TV -t. -
AMD Power
titán
Az új tévék mennyi idő után szoktak a Telekomhoz bekerülni?
-
Sandor697
friss újonc
Sziasztok! Samsung ue32t4302akxxh típusú tv-t szeretnék bluetoothos fejhallgatón hallgatni. Milyen típusú átalakítóval tudom ezt megoldani, mivel a tv nem bluetoothos.
Köszönöm a válaszokat. -
Nheo047
kezdő
Sziasztok!
A Samsung Oledem bekapcsolaskor bekapcsolja a Panasonic bluray lejatszomat is!
Melyiken es mit kellene atallitanom, hogy ne csinalja? -
Valaki ossza meg velem pls hogy a francbe lehet ki kapcsolni hogy 18 karimas musornal ne kerjen pin kodot. A tv beallitasaiban megtalaltam de keri hogy adjam meg a PIN t amibe 4 szamot kene be irni tudom is a kodot de a tv taviranyitovan nem tudom sehogy sem elohozni hogy be tudjam irni a megfelelo szamot. Hiaba probalok barmit is nyomni a taviranyiton
-
stickles
tag
Sziasztok
Egy Samsung qe77s95d-hez szeretnék fali konzolt
Forgatható/kihúzható változatot
Honnan és milyet érdemes venni
Köszi -
satmen
tag
Kedves szakértők!
Tudom, ez a Samsung topik, de... Tv csere előtt állok, eredetileg LG 65 Oled lett volna, de a felhasználási szokásaim miatt (pl. tv, pc) "visszaléptem" a Qled-es technológiához.
Szóval: Samsung QE65Q80DATXXH vagy LG 65QNED91T3A ? Jobb javaslat hasonló árkategóriában? (+50-80e Ft)
Köszönöm! -
vans?
őstag
Sziasztok,
fali konzolt keresek ehhez a modellhez:
GU43TU8079U
van esetleg valakinek tippje, hogy merre kene indulnom? Google nem nagyon segitett, csak ilyen ‘univerzalis’ opciokat talaltam, de nem tudom, ezekben lehet-e bizni… -
sfknasty
aktív tag
Sziasztok.Van egy Samsung QE55Q70R tv-m,ami magától bekapcsol,majd kb 3mp múlva kikapcsol,de nem a szokásos módon,hanem szépen elhalványul a kép.Találkozott már valaki ezzel a problémával?Mi okozhatja?Ma tv nézés közben egyszer csak kikapcsolt és azóta folyamatosan ki-bekapcsol amikor áram alatt van.
-
-
ρσгτσ
addikt
Azt egyébként érdemes megemlíteni, ha valaki hosszútávon szeretne TV -t, és nem döglik meg pár év után, akkor néhány év múlva érdemes számolni egy külső okosító eszközzel.
Főleg zárt rendszereknél, ahol nem tudsz külső appot telepíteni, és maga az app támogatás is szerényebb, mint például droidon.
Elég csak abba belegondolni, hogy az HBO -nak hány fajta applikációja volt az elmúlt években, és mennyi régebbi TV -re nem elérhető. De ez nagyjából bármelyik appra igaz lehet. Még egy YouTube sem biztos, hogy 100 százalékos lesz X év után. Egyszerűen azért, mert már elengedik a kezét és nem lesz szoftveres támogatás. Vagy ott van például az RTL+ is.
Speciális igényekre (ami később bővülhet) meg amúgy is ajánlott egy külső eszköz. Pl. Kodi.
-
stilo18
addikt
Ha valakinek a soundbar promóban lesz valami változás, pl megkapja
akkor jelezzen egy üzenettel a fórumra
-
venom8888
őstag
Sracok, le reseteltem a tv t,de meg mindig csinalja hogy elsötétül stb.
-
ρσгτσ
addikt
Mennyi a keret? Az a baj, hogy az alsó szegmensben egyszerűen nem jó a Samsung. Az LG sem, mert az a másik márka, ami az emberek agyában villog.
Valahol a középső kategóriában kezd el versenyképes készülékeket adni. De ott sem a minőséget fizeted meg, hanem a viszonylag stabil szoftvert, szoftveres supportot, meg a nevet.
Samsung számomra inkább felső kategóriában kezdődik. Mini LED, OLED. Persze ezen is lehet vitázni az ár/érték arány, a garanciális támogatás, és a panel variálások miatt.
A konkurens kínai márkák az alsó- és középső kategóriában olyan kép- és hangminőséget adnak, amivel a Samsung sem tudja felvenni a versenyt. Cserébe ott sem kiemelkedő a garanciális támogatás, és azért akadnak szoftveres problémák is.
Szóval tisztázzuk; hogy mennyi a keret, és mik a felhasználói szokások? Milyen tartalmak, milyen arányban mennének rajta?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #161790 üzenetére
Akkoriban egy droidos Sony volt mellette. Már maga a menü is szerintem rossz volt Saphi -nál. Egyszerűen rossz volt használni. Szerintem.
Pedig a régi droidért sem voltam soha oda. Azóta persze egy fokkal jobb a Google TV. Nem a kedvencem, de szerintem jól használható.
Pont ez az egyik oka, hogy anno elengedtem a Philips -et, és amikor hallottam, hogy megint saját OS...hát kedvem sem volt kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest