-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Sziasztok
Samsung QE55QN95AAT QLED TV úgy tudom nem tudja a DTS-t, így kénytelen leszek PC-ről átjátszani, HDMI 2.1 kábelen keresztül.
Melyik lejátszó progi az ajánlott? -
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
válasz temppro #152338 üzenetére
Ha csak a kosárhoz [link] akarok jutni, rögtön a hibaüzenetet dobja.
Edge-ben egyszer továbbengedett az egyik tv-nél, de utána ott is blokkol.
CeltisNem segít.
Szerk: Edge böngészőben segített. Chrome-ban nem.
Szerk2: Chrome is jó lett, újra kellett rakni[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
A QN90A és a QN95A modellek képminősége, mozgáskezelése ha jól értem azonos.
Amiben jobb a 95 az a 1connect box, 1 helyett 4 HDMI 2.1, picit jobb hangrendszer és picit jobb tükröződés mentes réteg a képernyőn?
Vagy van egyéb különbség is?
95-öst rendeltem, 7főn jön meg (mert hogy pihentetniük kell 7végére a raktárban a területi depóban...), szóval eső után köpönyeg a kérdés. -
_Atesz
addikt
válasz wallace 234 #152342 üzenetére
Köszi.
-
_Atesz
addikt
Egy kis helpet kérnék.
Megjött a Samsung QE55QN95AAT TV-m, minden ok, pazar a képminőség , viszont a PC-n csak 60Hz-et tudok beállítani, mint képfrissítés, hogy tudnám ezt 120Hz-re állítani?
HDMI 2.1 kábel van, 3070 VGA, tehát elvileg minden adott. -
-
-
_Atesz
addikt
válasz Szabi020 #152372 üzenetére
Csinálta eddig monitornál is, szóval lehet a számítógépnél van valami.
Földelés ok, földhurok elvileg nincs... Egyelőre elrendeztem a kábeleket, de asszem kellene a gép és a gépasztal alá egy ESD szőnyeg. Az asztalon már van, mert időnként szoktam rajta szerelni, lehet veszek alá is. -
_Atesz
addikt
Most megy fél órája, nem jött elő. NVidia vezérlőpulton mindent alaphelyzetbe állítottam.
Mint írtam csinálta monitorral is a gép, ma előjött azon is.
Szabi020Lefuttattam én is, hogy írtad, hátha valamit segít.
Amúgy meg, gyerekkoromban jó volt, nem tudom most miért nem:[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
válasz wallace 234 #152342 üzenetére
Köszi a helpet, tényleg "jól döntöttem".
Ez a képminőség, ezzel a fényerővel valami brutális.
Egyik OLED-re sem cserélném el ezt a TV-t, nagyon elégedett vagyok. -
_Atesz
addikt
válasz _Atesz #152371 üzenetére
Ok, meglett a probléma, csak a kábel végett volt az időnkénti villanás.
Itt páran írták az Alza kábeljét (Vention), viszont találtam róla pár értékelést, ami nem volt bíztató, pont a 4K 120Hz-el gyűlt meg a baja.
Utánanéztem, és jókat olvastam az AudioQuest Pearl 48Gbps 2.1 [link] kábelről ez ügyben, be is váltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Semmi villódzás, film elindításánál korábban stabilan villant egyet a kép (MPC-BE esetén), ezzel olyankor sem.
Nem olcsó a kábel, pedig kézbe fogva olcsó hatást kelt, sima merev, PVC köpeny.
Meg van jelölve rajta a folyamirány nyíllal, gondolom a zajcsillapítás végett nem mindegy:Gondoltam leírom, hátha másnak is tanulságos lesz a történet, ne kelljen ennyit törpölnie a problémán.
Lehet van olcsóbb is, ami tudja ugyanezt, de miután a Unitek Prémium HDMI 2.1 kábel nem vált be, gondoltam lehetőség szerint tutira megyek.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz Kábelvilág #152460 üzenetére
Szia, köszi, akkor írok ez ügyben.
-
_Atesz
addikt
válasz Kábelvilág #152473 üzenetére
Nem egészen az az ár, tekintve a Cable Matters linken egy pack van, ami 3 kábelt tartalmaz. (3-Pack) [link]
Ha jól számolom csomagküldéssel 11 ezer forint körül alakul a 3 kábel, így darabja 3500ft kb.
Kérdés honnan hozzák, kell-e fizetni rájuk külön adót.Amúgy visszatérve a kábelekre, úgy gondolom labor körülmények közt tudják a rájuk írt értéket (a legtöbb), viszont a zajkioltásuk, árnyékolásuk hiányossága végett a külső jelzavarokat nem kezelik le megfelelően, ezért a normál használatnál lehet velük gond, mint a mi esetünkben is előjött.
A Unitek "Premium" kábel dobozán nincs rajta pl. minősítés, az AudioQuest Pearl dobozán viszont van, ez is jelent valamit úgy gondolom, csakúgy, mint sok más műszaki termék esetén:[ Szerkesztve ]
-
-
_Atesz
addikt
válasz Kábelvilág #152475 üzenetére
Bocsi, észre se vettem, persze, küldjétek nyugodtan - mint írtam mailben is -, ha nálam nem jelentkezik a gond 1-2 napig, akkor valószínűleg másnál sem fog.
-
_Atesz
addikt
Persze jobb áron van, amikor nem ugyanaz a szabvány.
Elsősorban HDMI 2.1 szabvánnyal kellene "jóáras" kábelt találni, amivel nincs gond.
A 2.1-es Hama meg annyiba kerül (2M-es), mint az AudioQuest Pearl, szóval az már nem annyira ok.Szerk: bár itt mondjuk nem rossz az ár, kérdés mit tud a kábel a valóságban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
válasz stilo18 #152534 üzenetére
Másik bankkártyátok nincs? Lehet a fizetés típusát nem tudja a netbankotok.
Nekem érkezik fizetés után a mobilomra egy értesítés, amit alá kell írnom, én ujjlenyomattal oldom meg. Ez a fajta 2 lépcsős azonosítás szokott működni.
De korábban jelszavas volt, amíg a K&H nem változtatta erre a típusúra, volt hogy én sem tudtam bizonyos helyeket fizetni.
Azóta nincs gond.
Samsungnál még nem fizettem, a saját TV-met a MM-tól vettem online. Helyben fizettem bankkártyával. Az terminállal ment, pin kóddal.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz Bernardo20 #152542 üzenetére
Én meg 450k-t adtam érte... Na mindegy.
stilo18Na, örülök h sikerült, nem fogtok csalódni a köcölékben.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz NavySeal #152630 üzenetére
Drukkolok nektek.
Nemrég az Euronics csinálta meg, hogy rendeltem monitort az egyik ügyfélnek, megbeszéltük talán ők is be tudják szerelni.
Hívtak egy hét múlva más ügy végett, mondták megjött a monitor, de amit rendeltem visszamondták. Máshonnan vettek személyesen.
Mint kiderült volt monitor, csakhogy túl jó áron volt kint, visszamondta az Euronics a rendelést, mondván hogy nincs belőle.
Persze végig volt raktáron, és ki is rakták emelt áron.
Na itt írja le magát egy cég. Még egy kis kft.-t meg lehet érteni, de egy nagy céget már kevésbé.
Persze sok ilyen eset volt...
Szóval remélem a Samu korrekt lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alkoholista nevelde
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest