- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
m47rules
tag
válasz snefftamas #8494 üzenetére
Ez engem is érdekelne, köszi
-
m47rules
tag
-
m47rules
tag
válasz nightshadow #8921 üzenetére
Ú, jó hogy szólsz, én meg várok itt, hogy az új széria miatti készletkisöprés még lejjebb nyomja az árakat. Akkor ideje lesz rendelni
-
m47rules
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! C650-hez szeretnék külső vinyót venni, nem kell nagy, max 1 Tb-s. Mit ajánlatok, esetleg linket vagy kapcsolatot tud valaki mondani-küldeni? Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
m47rules
tag
Plusz lenne még egy off kérésem is, nem nagyon találtam topicot hozzá, hátha itt
Csináltatni szeretnék szekrényt a tv-nek. Ha rendelkeztek képpel a Tieitekről, tudnátok küldeni néhányat, vagy esetleg olyan fórumot, linket, ahol ilyesmik vannak összegyűjtve, használható formában? Egy bútorbolt honlapja mégsem az igazi
Előre is köszi, bocs a furcsa kérdésért...
-
m47rules
tag
Hello!
Tudnátok javasolni 40C650-hez jóféle fali konzolt? Nem tudom még hogy szekrényen legyen, vagy a falon.... Dilemma... Előre is köszi!
-
m47rules
tag
válasz bolintocska #9244 üzenetére
Biztos, hogy nem tud úgy szellőzni, de sajnos nem túl nagy hely van tv-szekrénynek, bár megoldható. Ezért szeretnék mindent egybevetve optimális megoldást hozni
-
m47rules
tag
Hello!
Milyen fali konzolt javasoltok 40"-eshez?
Köszi!
-
m47rules
tag
Üdv Mindenkinek!
Holnap rendelem meg a 40C650-t a kalocsai cégtől Annyi kérdésem lenne, hogy akkor érdemes -e ezzel a panelmizériával akadékoskodni náluk, vagy tényleg lutri az egész (ilyet is-olyat is olvastam, hallottam)?
-
m47rules
tag
válasz copperhead #9355 üzenetére
Köszi!
-
m47rules
tag
Megrendeltem a 40C650-est a kalocsai cégtől. Szerdán vagy csütörtökön érkezik
Elég lassan fog eltelni ez a pár nap -
m47rules
tag
Reggel megjött a 40C650 a kalocsai cégtől, sq panellel...
Most kezdjük az ismerkedést. A tv hangját HDMI-n keresztül lehet továbbítani a Pioneer 520-as erősítő által hajtott hangfalaimra? Egyelőre nem sikerült :S tudna vki tippet adni, mit hogy állítsak, hova dugjak?
Köszi
-
m47rules
tag
Tudna valaki ajánlani olyan fórumot, ahol különböző tartalmakhoz, különböző beállítási lehetőségeket lehet találni? (40C650, Sq panel)
Köszi!
-
m47rules
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy már másnak is voltak problémái C650-esnél külső HDD-ről való VOB fájlok olvasásával. Nos, sajnos nekem is akadozik. Nagy átlagban minden egyes filmnél van egy olyan fájl, amire a már jól ismert nem támogatott video codec-et írja ki. Akkor most erre van vmi megoldás, esetleg update, vagy valami más?
-
m47rules
tag
Sziasztok!
Van egy LE40C650 tv-m és szeretnék rajta sw-t frissíteni. Magától nem találja a készülék, neten meg én nem találom, nem mai darab már. Privátban tudnátok tippeket adni, honnan tudom letölteni, egyáltalán érdemes vele próbálkozni?
Köszi előre is!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest