- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
-
Anonymus23
veterán
válasz m47rules #8580 üzenetére
Debrecenieknek:
Régebben a Hal köz üzletházban volt egy bolt, ahol hoztak ilyesmit, elég jó áron, ez volt a weblapjuk:
www.shopdigital.hu
Most egy kicsit megváltozott a weblap, és nincs már feltüntetve a címük, lehet csak webshop maradt a cég, nem tudom. Rájuk kell kérdezni.
Vásárolni még nem vásároltam tőlük, legalábbis nem TV-s cuccot (fényképezőgép), korrektnek tűntek.;) - The Power of the Light Side
-
joe5
csendes tag
válasz m47rules #9228 üzenetére
Szia!
A külső vinyót a PC-HELPLINE-nél vettem, nagyon korrektek voltak, gyorsak és nem mellékes, hogy jó áron adták. Én ár-érték arányt figy. véve a 640 GB-nál döntöttem, mert az 1 T-snál már nagy az ugrás. Kicsit előrelátóan, pedig USB3-as és 7200 prm, midez 18 ezer. Küllemre is szép, ezüst szál-csiszolt bőrtokkal.
-
BBéci
legenda
válasz m47rules #9410 üzenetére
Optikai kábelen vidd a hangot!
Tools menüben választhatod ki a formátumát, ami lehet Dolby Digital, DTS, PCM.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz m47rules #9430 üzenetére
Nem tartalmakhoz, hanem forráskészülékhez, lejátszóhoz szokás kalibrálni a képmegjelenítőket.
(#9431) ruber86
Az ilyen jelenségek miatt tettem le a PC-ről történő filmlejátszásról, egy Dune, vagy Popcornhour nem művel efféléket. De még az O!Play, Venice, WD TV, és a Ryan sem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Path of Exile (ARPG)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest