-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryyyy
tag
Sziasztok! Van egy Samsung UE-40D6100 Smart TV-m, és szeretnék rajta Skypeolni. Ennek mi a menete? Mer a Samsung apps között nem találtam, és gyárilag sincs telepítve a TV-n.
Valamint a másik kérdésem az lenne, hogy csak és kizárólag Samsung TV-hez készült cam csatlakoztatható hozzá? Mert elég húzós az ára, és rendelkezem egy igen jó kamerával, aminek az ára a harmada volt kb. Megoldható-e azzal, vagy mindenképp a Samsung kompatibilis kütyüt kell beszerezni?
Más téma: Hogyan tudok külső HDD-re felvenni vele adást? Ha egyáltalán lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
geryyyy
tag
Samsung UE-40D6100 Smart TV-n van olyanra lehetőség, hogy külső HDD-t csatlakoztatok hozzá, és arra felvegyem ami a TV-ben megy? Ha igen, akkor hogyan?
-
geryyyy
tag
Samsung UE-40D6100 TV-n próbáltam ki egy Intenso 3,5"-os 3 TB-os USB 3.0-s külső HDD-t, gyárilag FAT32 rendszerrel, amiket rápakoltam filmek, mindent felismert a TV és le is játszott. Viszont már HD filmeket nem tudtam rátenni, mert ugye ennél a formátumnál 4 GB a limit (azt hiszem). Leformáztam NTFS-re, onnantól kezdve még az eszközt sem ismeri fel :/
Valami ötlet valakinek? -
geryyyy
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a bugyutának tűnő kérdésem miatt, de vagy félre vagyok tájékoztatva, vagy csak szimplán nem értek hozzá.. De itt már több témában is szakértő segítségre találtam, bizakodva várom most is.
A Diginél van műholdas előfizetésünk. Jelenleg egy HD Box tulajdonosa / bérlője vagyok, azon keresztül jön az adás. Viszont ilyen TV-vel rendelkezem. Az lenne a kérdésem, le tudom-e cserélni a boxot az általuk kínált Smart CAM (CI+-os) kártyára? A TV alkalmas-e így az adás vételére?
Viszont felmerült bennem még 1 kérdés, ami már nem ehhez a topikhoz tartozik, de hátha valaki jártas benne. Nálunk csak műholdas előfizetés elérhető, digitális nem. A kártya alkalmas-e erre, vagy az csak digitális előfizetés esetén vehető igénybe? (Ezt felteszem a Diginek is majd, csak hátha itt gyorsabban reagál valaki).
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest