- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
Sziasztok, van egy 8000es szériás smart TV-m. Ami kb egy hete olyat kezdett el csinálni, hogy véletlenszerűen kikapcsolt, bekapcsolt. Nem lehetett távkapcsolóval kikapcsolni, vezérelni stb.. Véletlenszerűen bizonyos idő után.
Csináltam rajta egy visszaállítást. Most pedig olyan gondom van, hogy van hozzá ilyen evolution kit-és távirányító ami néhány perc után nem működik csak a kikapcsoló gomb része. Viszont a gombos távirányító működik rendesen.
1009-es fw van rajta. Valószínűleg annak felrakása után kezdte el csinálni.Tapasztalt mar valaki ilyet?
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
Vettünk karácsonyra egy UE55ES8000 smart TV-t. Elkezdtem a gyári varázslót, eljutottam a hálózat beállításig, majd fw frissítést ajánlott fel. Rá is nyomtam az igenre, majd elmentem a tv elől.
Mikor jövök vissza, ismét a hálózat választó menü fogad, beállítom újra megint felajánlja az új FW-t, most tovább nyomtam. Következő menüpontnál lefagyott a TV, kikapcsolt.
Most pedig már nem tudom bekapcsolni, csak kattog, néha felvillan a Smartos logo, de többet nem látok.Tudtok nekem segíteni? FW frissítéssel ronthattam el valamit?
Köszi előre is.