-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz csonkadavid #155212 üzenetére
Mennyire parasztvakítás?
Nagyon.
-
Vhiktor
veterán
válasz csonkadavid #155212 üzenetére
Nagyobb parasztvakítást ettől nehezen találni
Használd filmmaker módban.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
phoenix64
őstag
válasz csonkadavid #155635 üzenetére
Igen, tudom. A kepmod mellett megjelenik h HDR, viszont nalam ez csak netflixen megy, emiatt meg a tobbi streamingnel eleg rosszak a sotet kontrasztos reszek..
-
beci
őstag
válasz csonkadavid #156182 üzenetére
Szia.
Köszönöm, de ez is 70' - ig van.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
anjani182
őstag
válasz csonkadavid #156254 üzenetére
Mivel a Samsung azt mondta, hogy ez nem normális, küldjem vissza
A kicsit nem egyenes és a qrvaferde között azért van különbség!
Te miről beszélsz? MiniLED TV felhős?
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
mephi666
nagyúr
válasz csonkadavid #156254 üzenetére
...megsúgom, ki lehet hengerelni 5-8mm-es 1500x3000-es acéltáblát is síkra... és ez nagyobb felület, mint ez a tv lehet kérni kimondottan szigorított síkfekvéssel is, ami a szabványhoz képest még jobb értéket takar (fejből nem tudom a pontos értékeket, de mm-ekről van szó) ...lézervágásra szokott 1-2 cég így rendelni tőlünk és teljesíteni tudja a gyártómű ezt a paramétert... ha kíváncsi vagy pontos számokra, hétfőn megnézem
ui: ha jól látom en 10051 szerint 1200-1500mm közt 18mm a max megengedett eltérés síkfekvésben, szigorítva meg 9mm
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
4264adam
veterán
válasz csonkadavid #156535 üzenetére
És teljesen igazad is van
75 colban annyiért a legjobbat választottad. 50-55 Ben pedig ha van 250-ért Q80 akkor az egyik legjobb
-
Luigi962
őstag
válasz csonkadavid #156878 üzenetére
Amit én nézegetek az 55 QN90B az most 400 ezer az új C ugyanebből meg 800 ezer???!!! Ez kicsit durva
-
Gino20
őstag
válasz csonkadavid #157612 üzenetére
Akkor a samsung oldalról szerintem letölthető az új szoftver és tudod manual telepíteni.
-
AMD Power
titán
válasz csonkadavid #157612 üzenetére
Ez fura. Nekem egy 2018 RU7023 van. Még erre is jött nem rég egy több mint 1GB patch.
-
bordi10
senior tag
válasz csonkadavid #158322 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Érthetetlen a funkciója
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
senior tag
válasz csonkadavid #158322 üzenetére
Nálam is megjelent nemrég. QN90B.
Először reklámra gondoltam, de mivel van reklámblokkolóm (Pi-hole), ezért a reklámnak csak az üres helyét látom.
-
Celtis
veterán
válasz csonkadavid #159153 üzenetére
Eleve alulra szereltem fel a kamerát, mert felül nagyon bután néz ki. De ugyanolyan relatív pozícióban van a képernyőhöz képest, tehát mindegy, hogy alul van vagy felül.
Ha előrébb és messzebb raknám a képernyőtől, akkor kevésbé torzulnának a színek és látná a kamera az egész felületet, ez igaz. Viszont ez nálam nem adja ki esztétikusan és mivel mozgatható a tv konzol, a pozíció sem lenne stabil.
Jelenleg Solid módban használom, alacsony szaturációval. Nem mondom, hogy hibátlan, de már egész hazsnálható. Egy matt takaróban gondolkodom, mert persze a képtartalom átlagolása nem jó.
Ja, a support hetek óta rá se bagózik a panaszomra. Nem egy korrekt társulat.De köszönöm az ötletet. Lehet, hogy kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenMediaVault
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.