Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz BBéci #69235 üzenetére

    Magára vessen, akinek nincs annyi ismerete, hogy a TV-n (vagy bármilyen egyéb terméken) lévő barkód a teljes, nem a csomagoláson lévő.
    Te hány éves vagy? Szerinted a mai 50+ generáció mit tud arról hogy mi a barkód? Milyen jogon ítélsz el valakit, aki jóhiszemű volt és hitt a mindenható samsung regisztrációnak?
    Kezdem azt hinni hogy ti ketten fizetett samsung dolgozók vagytok. Hogy nem bírja valaki megérteni azt hogy ha vesz egy tévét az úgynevezett "viszonteladónál" amire alapból kap 1 év kötelező garanciát és arra a termékre a forgalmazó adja a plusz garanciát, azt ne kelljen neten regisztrálni! Megveszed a boltban, garanciajegy lepecsételésekor rányomják hogy 2 vagy 3 év jótállás és kész, mehet haza, élvezheti.
    Az egy nagy genyóság hogy a vásárlónak járó szavatossági időt valamihez kötik feltételként. És ha egy nyugdíjas, vidéki házaspár aki nem használja az internetet vesz egy tévét "viszonteladótól" hazaviszik, nézik és egy 13 hónap múlva elromlik. Megnézik a garanciajegyet és látják 1 év. És akkor mit tegyen, dobja kis és vegyen másikat mert nincs lehetősége, nem tudta hogy regisztráció után kaphat plusz garanciát?

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák