- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Ismerős vett egy 40ES6100-at, a hétvégét ennek kipróbálásával töltöttem. A sima tévéadás jó, a HD és Full HD mkv-éknek a képminősége számomra tökéletes volt. Teljesen sötétben nagyon sötét jeleneteknél látható egy nagyon minimális clouding, de messze van attól a mértéktől, amire azt lehetne mondani, hogy zavaró. Kritikát a beépített internet böngészőre tudok mondani: a saját távirányítóval gyakorlatilag használhatatlan, megőszül az ember, mire egy címet beír, de majd hamarosan küld a Samsung egy vezeték nélküli billentyűzetet, az majd szerintem sokat fog javítani a kezelhetőségen. Úgyhogy én maximálisan ajánlani tudom.
Még annyít, hogy a nézési távolság 2,5-3m lehet, s bizony a 40”-es az kicsi ilyen távra. Mivel a képminőségbe én nem nagyon tudtam belekötni, ezért aki most akar venni tévét kb. ilyen nézési távolsághoz, az inkább képméretben vegyen nagyobbat, ne pedig típusszámban.
Más: Nem tudom, hogy ez mennyire lehet hiteles, de míg az átlag amerikai és angol 6-7 évente cserél tévét, addig a vidéki-Kína 5-6 évente, a városi-Kína pedig 5 évente. Nekem ez valahogy hihetetlennek tűnik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest