- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj15
csendes tag
Sziasztok!
Ti a helyemben melyik tévét választanátok a kettő közül:
LE40D550 vagy LE40D551
A jellemzőik között hátha észrevesztek valami előnyt vagy hátrányt az egyik javára. Nem nagyon értek hozzá. A képfrissítésben látok talán egyedül különbséget.
Ami kell, hogy pendriveról vigyen mindent, amit lehet, Full HD legyen, Ethernet legyen benne és árban 130.000,- Ft alatt legyen.
Köszi előre is! -
maj15
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy UE37D5500 tv-t.
A csatornakiosztást nehezen tudom beállítani, ezért gondoltam szerzek valahonnan a netről egy UPC csatornakiosztást. Ilyet viszont nem találok, létezik szerintetek, vagy tudok ilyet szerkeszteni valamilyen programban?
Másik problémám ezzel, hogy próbáltam exportálni a jelenlegi csatornakiosztást, de azt írta „Nincs USB-kapcsolat”, de a vinyó rá volt kötve az usbn.Köszi előre is!
Gábor
-
maj15
csendes tag
UE37D5500R tv-m eddig vitt minden mkv fájlt, de most kírta egynél, hogy nem támogatott videokodek. Tudok ez ellen tenni valamit? A számítógép viszi a videót gond nélkül.
Köszi
-
maj15
csendes tag
Smart TVm-en a Vimeon tökéletesen jönnek a videók HD-ben, a YouTube-on viszont nem. Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
-
maj15
csendes tag
Hogy tudom megosztani a Smart TV-met az otthoni számítógépes hálózatban? Annyit szeretnék, hogy a TV-re dugott USB vinyót ne kelljen mindig lehúzni, rámásolni a filmet, vissza, hanem egyszerűen egy meghajtóként lássam a hálózaton.
Köszi
-
maj15
csendes tag
válasz vargilius2 #15124 üzenetére
Hello,
az enyém UE37D5500RW.
-
maj15
csendes tag
TV-mre most tettem fel a tegnap kiadott T-MST5DEUC-1018.0 szoftverfrissítést. Nem nagyon látok látványos változást, hol lehet megnézni, hogy milyen alkalmazások frissültek?
[ Szerkesztve ]
-
maj15
csendes tag
MKV lejátszásakor nektek a tv kezeli a chaptereket?
Letöltök pl. egy koncertet, aminél azt írják, hogy chapterek be vannak állítva, a tv-n viszont csak beletekerni tudok, de a chapterekre nem találok rá. -
maj15
csendes tag
válasz sziryboy #23990 üzenetére
Szia sziryboy,
D5500-am van nekem is és az általad linkelt tudástárat nézegetve láttam, hogy D6500 alatti modellekre is van Internet böngésző.
Erről van esetleg tapasztalatod? Működik szépen?
Ott linkelnek egy programot, amit le is töltöttem, de igazából nem tudom mit kéne tegyek vele.Köszi, ha tud bárki is válaszolni!
-
maj15
csendes tag
válasz Tutu7030 #29652 üzenetére
Tutu7030, írod, hogy ftp-n eléred a tv-t, ez azt jelenti, hogy a PC-ről látod a TV-re USB-n csatlakoztatott merevlemezt? Ilyen megoldást már rég keresek.
Addig eljutottam, hogy Total Commanderben létrehoztam egy kapcsolatot a TV IP címével:Viszont ha ezekkel az adatokkal rámegyek a kapcsolódásra, akkor azt írja ki a TC, hogy nincs válasz.
Tudsz segíteni az ügyben?
[ Szerkesztve ]
-
maj15
csendes tag
Sziasztok,
ma töltöttem le az olimpia megnyitóját, ami egy 11 gigás mkv file. Amikor elindítanám vinyóról a tv-n (UE37D5500), akkor nem kezdi el játszani, csak kimerevedik a nyitó kép és ennyi. A sample filet simán lejátsza.
Soha nem csinált még ilyet a tv ilyen nagy felbontású file-okkal, ha nem tudta lejátszani egyszerűen csak kiírta, hogy nem támogatott kodek.Ma tettem friss firmware-t a tv-re, de az sem segített.
Van ötletetek, hogy mi a gond?
Köszi
-
maj15
csendes tag
Sziasztok,
Nem találok normális tesztet ES6100-ra. Valaki meg tudná mondani, hogy érdemes-e az ES6100-ért 20.000,- Ft-tal többet adni mint az ES5500-ért (a 3D-t nem számítva)? Az 5500-as tesztjei nem túl meggyőzőek. Jelenleg D5500-am van, ahhoz képest visszalépésnek írják az ES5500-at képminőségben.
Köszönettel
-
maj15
csendes tag
Sziasztok,
tévét kellene vegyek, de nem nagyon sürgős. Mi a véleményetek, érdemes megvárni a Samsung 2013-as kínálatát? 40ES6100-at vennék most 160.000,- Ft körül, ennyiért lehet, hogy jobb értékarányú tv-t kapok majd az új modelleknél?
Köszi: Gábor
-
maj15
csendes tag
Ahogy látom alapba 2 év garival adják a tv-ket. Az viszont igaz bárhol vásárolt tv esetén, hogy a Samsung regisztráció után további 1 évvel hosszabbítanak?
-
maj15
csendes tag
Holnap kapom házhosszállítással beüzemeléssel az ES6100-amat. Hogyan tudom gyorsan tesztelni, hogy pixelhibás-e?
Nézzek még meg valamit rajta gyorsba, amíg a "beüzemelő" nálam lesz, hogyha hibás visszaküldhessem? Felhősödés van még eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Path of Exile (ARPG)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest