- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
PuMbA #134718 üzenetére
Én már tavalyi modelleket nézegetek, amiknek kb 2/3-ára, de van, hogy felére esett az ára. Olyan 450e körüli TV-knél is ugyan ez van. A gagyi távirányító ellenére nekiálltam Sonykat nézegetni. Még a tök egyszerű youtubos videókon is igen durván kijönnek ezek a hibák. Voltak olyan példányok, amiknek majdnem a képernyő közepéig beérnek a felhő foltok. Egy olcsó panelt is ugyan úgy gyártanak, mint a drágát. Max a drága attól lesz drága, hogy minden második megy az olcsóba.
Hát ettől meg dobtam egy hátast. Innét +20mp. Az egy dolog, hogy egy mesterséges képnél ilyen, de egy film + felirat is ilyen lesz... (jó monitoron nézd sötétben. Láthatod, hogy amikor a felirat megjelenik, akkor az egész kép alsó fele világosabb lesz, a felirat körül meg fehér felhő rendesen világit) Hát ezekhez a TV-khez képest a 65RU7402 nem is volt rossz ár/érték arányban... Egy vicc az egész...
(Szerk: 55-ös Philipsem hibátlan, az elmúlt 2 évben azért csak fejlődtek annyit (ha akartak), hogy dupla áron egy 65 is hibátlan lesz... de nem, még 4x áron sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Last Epoch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest