Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz Celtis #133169 üzenetére

    Tv fent a falon, fólia eltávolítva, eddig tapasztalt furcsaságok, amiket a Sonyval nem tapasztaltam:

    Színek gyönyörűek, de túlzottan erősek, után állítással lehet javulnak.
    Full hd iso filmnél (Ready Player One) fényes jeleneteknél a glória, vagy fénycsóva végig húzódik az egész képernyőn, még egyszerű fényeknél is. Gyors jeleneteknél akad, meg meg akadnak a részletek. Olyan műszerű néha az egész.
    Marvell kapitány (full hd) gyors jelenteknél homályossá, fátyolossá válik néhány helyen a kép, illetve be be szaggat. Nem nagy szaggatásokra gondolok, inkább arra, hogy nem teljesen folyamatos a kép. Máshol meg szemcsés.

    Persze az ember meg meg néz néha 1-1 nagyobb filmcímet 4k-ban, de túlnyomórészt full hd-t, 720-at fog nézni, és az azért elég gáz, hogyha a legtöbb film majd el fog mosódni vagy akár szemcséssé válik.

    Pozitívumok: 4k adás gyönyörű, szavak nincsenek rá. A kép full letisztult, sehol semmilyen képi hiba. A feketéje isteni, féltem tőle, de nagyon jó, megkockáztatom, hogy oled szintű.
    A beépített hangszórók várakozáson felül teljesítenek. Természetesen egy erősítős rendszert nem nyomnak le, de tényleg jól szólnak, még némi mélyet is lehet hallani bennük. Még 80-90-es hangerőn sem torzítanak.
    A rendszer gyors, könnyen rátalálni a beállításokra, wifin keresztül (ac) a youtube meg se reccen, többféle anyaggal, 4k-s demókkal sem.
    Külleme számomra prémium, a talpa is megbízható, jól kinéző, stabil darab.
    Kisarkított szögből is tökéletes a képe.

    Megpróbálom most szemhez igazítani a képet, először az rtings-en leírtak alapján aztán majd jelentkezem, hogy mi a helyzet, javult e valami. Nem savanyú a szőlő, mert ez egy nagyon jó tv, csak máshoz vagyok szokva.

    Szerk.: Xboxon division 2-n sem láttam hű de nagy változást, a fények élénkebbek, vakítóbbak, de itt meg is állt. Full hd-n is gyönyörű volt a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák