- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Norby-007 #120547 üzenetére
"van-e otthon fhd projektorod, de én biztosan állíthatom, hogy lenyűgöző a képe"
Igen van és ezért agyalok a tv vásárlásán..."Ezek a fekete mizériák és hasonló bullsihtségek tól vannak tolva."
Hát ez pont nem az. Főleg projektornál. Korábban DC2 chipes gépem volt, mostani is csak DC3, de ég és föld a különbség kontrasztban!!!! Kb. mint egy ips / va panel között."Korábban mikor megvettem az lcd-t mondogatta mindenki, hogy csak is plazma. Vettem is egyet, csak tudnám minek, aztán lecseréltem lcd-re és pont kiválóan megfelel, tökéletes a képe.
Mókusvakítások azok amikről mennek a vérre menő viták, IPS vs VA, input lag, dimmer, meg tudja isten még milyen faxságok."Ezért írtam, nyugodtan vedd meg a nagy tv-t, neked úgy is mindegy miben mi van és mit tud illetve ki mit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest