Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz molnigee #119064 üzenetére

    Ahogy a leírásokat elnézem itt többsávos a tv tunere , tud kezeli pl Upc és Digi műholdas kártyát is, neki is az újfajta távirányítója van (One remote controller) ami hanggal is irányítható valamint neki ez van képileg:
    . Active Crystal Colour

    Élettel teli és természetes színek. Élvezd a szélesebb színskálát, miközben energiafogyasztásodat is csökkented.

    Míg a 6122 eseteben:
    . . PurColour

    Fedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot.

    A 6122 biztosan 60Hz-es képileg a 6452-ről nincs infóm, de mintha azt olvastam volna valahol hogy a hatos szériák mind 60Hz-esek lennének.
    Ami viszont biztos a Samsung MU sorozatok esetében az 55"-os készülékek esetében kicsit lutri hogy IPS vagy VA panelesek lesznek-e.

    Konklúzió gyanánt itt egy összehasonlítás. Én megelégednék részemről a 6122-vel is, a távirányítóból nekem elég a hagyományosabb is, a műholdas tuner nélkül szintén meglennék. A képük nagy különbséget szerintem nem tartalmazhat. Én zsebre vágnám inkább a 30e forintot szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák