- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
Véleményetek szerint megér 5e sporolást? (Aqua vs. Media M)
Samsung UE49MU7002[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
1egaly
aktív tag
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118350 üzenetére
Privátot küldtem, hogy ne offoljak.
Ha érted, akkor már elavult.
-
Darksiders84
aktív tag
Köszönöm a részletes segítségedet. Közben megnéztem mégegyszer a Nerot és ha nem tekerek bele és nem léptetem a videót akkor lejátssza rendesen hanggal együtt szerencsére amúgy a képeknél igen lehet zoomolni forgatni lapozva léptetni amit kérdeztél. Köszönöm mégegyszer. Utolsó kérdésem gondolom teljes képbe nem lehet kirakni tvn? Na jó nem leszek telhetetlen.
-
Criton
veterán
Sziasztok,
remélem jó topikba írok de ha nem, akkor elnézést. Adott egy Samsung UE65MU9002TXXH típusú készülék. A beállításokkal nem nagyon vagyok képben, főleg, hogy ez az első 4k tv a családban. Bármilyen tartalmat nézünk, HD, Full HD vagy 4K a kép bekapcsolt Automotion Plussal nézhetetlen, de kikapcsolt Automotion-el viszont olyan, mint ha egy minimális lag lenne a képben. Van esetleg valami jó beállítás amit egyaránt ugyan úgy jó, IPTV, AppleTV4K, NAS, BD lejátszóhoz?
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118357 üzenetére
Ha a videóra gondolsz teljes képernyőn:
A mobilon 16:9, minőség kiváló legyen.
Ne portré (álló), hanem panoráma (fekvő) módban készíts videót, na meg képet is.
Teljes képernyőn kell lennie.Ha érted, akkor már elavult.
-
sajtos75
tag
Kezd alakulni a PS4 Pro -MU6122 TV kombónál miért lesz fekete a kép 3-5 mpre. Ha állítgatom a tvn a HDMI fekete szín beállítást akkor csinálja egy rövid idő után. Aztán meg többet nem. És ezt is csak akkor ha a PS4 RGBre van állítva. Ez addig van míg újra nincs bekapcsolva a TV és a PS4. A PS4n az RGB tartomány több lehetőséget kínál. Automatikus. Ez az ajánlott. Kicsit fakóbb kép. Korlátozott. Ugyancsak fakóbb kép. Teljes. Így jobb a szemnek. Teltebb színek.
Így valaki már tud hozzászólni?
-
sonye
senior tag
válasz Krisz79 #118342 üzenetére
Nagyon mázlista leszel, ha 230-ért veszel ilyen TV-t.
Megéri az árát nagyon!Hang szép, kép rendben van.
4K kitűnő
A rendszer pedig gyors.Negatívum lehet:
Az oldal irányban a színfakulás. Tehát minél jobban nem szembe ülsz, annál jobban fakul a szín.
De azért nem vészes. 2 LG után inkább ez, mint az opál szürkülés.A lábak stabilak! Sőt olyan lebegő hatása van, hogy nem bumfordi lábakon áll.
Ha most néznék TV-t a Sony 9-es széria lenne a vetélytárs. De az android miatt nem nyerne.
A képminőség lehet hogy szebb.
Viszont nálam a sony 8005 2 MM gyorsteszten is elbukott.Ha veszed, akkor MM, hidd el megéri, mert zokszó nélkül cserélik, ha valami nem oké vele.
3 nap cseregari. És tuti lehrlet garit regisztrálni. -
opi064
tag
Amúgy vicc, hogy most az Ediginél a 7052 olcsóbb, mint máshol a 7002. Rá kell csapni azonnal!
-
-
-
nagyúr
Szerintem az a baj hogy az a tévé nem tudja kezelni azt a teljes formátumot.
Szóval YUV-ra kell állítani és úgy HDR, plusz a fekete szint belövése.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sajtos75
tag
válasz FollowTheORI #118372 üzenetére
Viszont akkor ha ezt a 10-20 percet letudta után miért nem csinàlja?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
opi064
tag
válasz Krisz79 #118378 üzenetére
Valamilyen módon fejlettebb benne a "helyi sötétítés" , a local dimming. Pontosan nem tudom, de más a nevük, "UHD dimming" vs. "supreme dimming", de van itt aki pontosabban tudja, talán besegít a válaszba. De alapból, a magasabb típusszám jobb, több, fejlettebb kell hogy legyen. De a samu honlapján megtalálod, a teljes specifikációt. Amúgy tök jó tv ennyiért. Igaz, a 49"-osban 60 hz panel van (ezért némiképp haragban vagyok a samsungal, mert ez konkrétan a vevő átb...szása, mivel a típusszámhoz a jobb értékek vannak megadva és csak az apró betűs rész árulja el, hogy a tényleges képopciók a mérettől függhetnek. Szóval ez enyhén gusztustalan. Viszont a 49" és a 60hz panel mentségére mondom, hogy baromi jól teljesít, mind mozgáslekövetésnél, mind színeknél, mind kontrasztnál.
-
opi064
tag
válasz Krisz79 #118380 üzenetére
Azért még van elég sok vebáruházban, tény, van ahol bolti gari van rá, engem annyira nem zavarna, volt már bolti garis tv-m, telefonom, sosem volt gondom vele. Nem igen jellemző, hogy gari időn belül baja lesz.14 nap visszavét meg elég arra, hogy beválik-e, van-e pixel hiba...stb. Pl. ott az Ipon computer, korrekt módon leírják, hogy 2 évet adnak, de csak a bolton keresztül intézhető a gari. Szerintem rendben van az a bolt. Gondold át, ha még vársz, akkor már csak a 2018-as sorozat lesz, sokkal drágábban és egyáltalán nem biztos, hogy jobb lesz.
-
opi064
tag
válasz Krisz79 #118382 üzenetére
Az MM-ben vannak seggfej eladók, fingjuk sincs a dologról. Azért az a 100hz nem olyan egyszerűen értelmezhető, mint régen, hogy voltak az 50, meg a 100hz-s tv-k. Most az egy képkocka sokszor van "belevillantva " a szemedbe, hogy az agyad élesebbnek lássa, de maga a panel képfrissítése lehet 60, vagy 120hz. Szóval a mostani 60hz-s panel sem fog "villogni, mint a régi 50hz-s tv-k, teljesen síma lesz a képe. Biztosíthatlak róla, hogy a 7052 60hz képén nem igen találnál fogást, még egy hokimeccs nézésekor sem. (ezzel nem azt mondom, hogy a 120hz-s panel ne lenne még jobb, csak azt, hogy ez is a bőven a vállalható kategória.)
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Próbálgattam a beállításokat a linkelt leírásoknak megfelelőan a 6452-n, de nem találtam annyival jobbnak, hogy megtartsam - lehet, hogy a 49-es méretben mivel nincs pontosan ilyen (ajánlják a 6500-as beállításait) amiatt nem. Egy apróság zavarja a szemem filmezésnél (Nasról sorozat PI2-n keresztül), hogy képváltásnál, amikor mondjuk fehér inges fickóról vált a kép, akkor a következő képkockára váltásnál mintha még "ottmaradna" a világos folt. Mintha nem tudna elég gyorsan kontrasztot váltani vagy hogyismondjam
-
sympatex
csendes tag
válasz melan #118388 üzenetére
Nálam bejöttek az rtings 6500-as beállításai, sokkal jobb lett a kép élmény. A saját árkategóriájában (az ismert hiányosságoktól eltekintve, amiket plusz pénzért lehet kiváltani felsőbb kategóriákkal) így beállítva tökéletes A háttérvilágítással persze érdemes variálni a helyiség bevilágításától függően.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118375 üzenetére
Ha a WIFI-t engeded a vendégeknek és felteszik az appot, akkor ők is tudnak bármit mutatni nálad és te is máshol.
Egyszerűbb mint a pendrive és biztonságosabb is.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
H.lacika
tag
Hali
MM-be vettem online, mi lehet a gond?
Termékregisztrációját (UE49MU7002TXXH / MSE000604102018 ) sikeresen aktiválta.
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest