- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
Samsung UE55MU8002 és LG 55SJ850V közt vacillálok. Alapvetően az LG felé hajlottam, de sok negatív hozzászólás elbizonytalanított. A legtöbbet sötétített szobában lenne használva, 480/720p tartalmakhoz esetenként 1080/4k. Sokszor usb-ről, ami a Samuban csak 2.0; ez nem jelentene gondot nagyobb méretű filmeknél? Valamint a tv adás felskálázásról nem találtam infót, van e különbség, minek a javára.
Ha esetleg lenne más típus, ebben az árkategóriában, amit jobban ajánlanátok, jöhet! Előre is köszönöm!
-
forest_ns
tag
Köszönöm a megerősítéseteket!
Samu lesz. Már csak találnom kellene egy jó vételt, mert a MediMarktosról sajnos lemaradtam ahogy nézem. -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tv vásárlással kapcsolatban.Jelenleg SAMSUNG UE48H6400 Tv-m van és szeretnék 4k tv-t többek közt ps4 pro miatt, 4k-ból is azt ami HDR-t tud mert elvileg az a jó ps4 pro miatt
Tv nézésre , Filmezésre Pc-ről való megosztással , smart funkciók (youtube többek közt) ilyesmire lenne használva a tvEz a két tv készülék közül melyiket válasszam ?
SAMSUNG UE55MU6102
SAMSUNG UE55MU6502 (ívelt)Azért ez a 2 közül szeretnék választani mert Telekomtól lenne a tv és ár érték arányban ez a keret.
Ha esetleg mind kettő nagyon nem ajánlott és vagy a jelenlegi tv-m től semmivel sem jobbak sőt rosszabbak akkor nyugodtan írjátok azt.
Viszont ha előre lépés a jelenlegi tv-től bármelyik vagy akár mind kettő és a fentebb leírt felhasználási kört kielégítik akkor kérlek titeket indokoljátok meg melyiket és miért válasszam
KöszönömHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
PuMbA
titán
válasz dvd_R+ #118961 üzenetére
Mindkettő IPS paneles, UE50MU6102 inkább HDR-rel ne nagyon számolj, mert azt csak az MU7002-es sorozat tudja teljes pompájában, ezek a TV-k csak fogadni tudják, illetve kicsi lesz a különbség.
(#118963) dvd_R+: Mindenki 55-öt szeretne, ezért vannak benne gagyi panelek, mert nem bírják gyártani, annyian veszik.
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
válasz PuMbA #118965 üzenetére
Tehát akkor az általam megemlített két tv közül egyiket sem mind kettő nagyon rossz vétel és nem szamít jobb választásnak a jelenlegi tv-m től?
Az utóbbi amit linkeltem 7x széria azzal az a baj hogy + 200E ft .. annyit nem vagyok biztos hogy megérne nekem legalabb is..
Illetve UE50MU6102 ezzel kapcsolatban az a kérdésem ez miért jó választás?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Darth11
aktív tag
válasz dvd_R+ #118966 üzenetére
Nekem is 6400-as volt és kb két hete van 50MU6102 és ég és föld a különbség, nekem nagyon bejön. Tetszik a képe és az op rendszere is sokkal gyorsabb. Én is ps4 pro miatt váltottam és nagyon nem bántam meg, főleg hogy nagyon akciósan vettem 148-ért euronicsban. Nem nagyon kalibráltam és nekem így is tökéletes a képe.
-
HookR
addikt
válasz PuMbA #118962 üzenetére
Érdekességképp: ma direkt elzarándokoltam kipróbálni, hogy a kiállított UE55MU6102-k itt Miskolcon milyen panelesek. Mediamarkt-ban, Euronics-ban lévők IPS-ek, míg a (déli) Auchan-ban PVA volt. Szóval nem teljesen lehetetlen kifogni, csak kicsi rá az esély.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Gombinyó
őstag
válasz dvd_R+ #118961 üzenetére
A H6400-as egy jó tv. Én F6500-ről váltottam 55MU6452-re, kb ugyanaz, mint az 55mu6500 csak nem ívelt és 3 nap szenvedés után vittem a boltba. A H6400 után sztem pocsék képe lenne nálad is. Inkább spórolj 7000es szériára, ha már mindenképp Samsung. A 6100asról nem tudok nyilatkozni, de a felsőbb kategóriás 6400-6500 elkeserítő képminőséget produkál (ADS=IPS panelesek)
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
erről a tv-ről mi a véleményetek?
Samsung QE49Q7FAMTXXH - ps4 pro és 4k filmnézés menne rajta leginkább. Ha van korábbi modell ami szerintetek megéri az árát ne tartsátok magatokba -
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy ilyen tv-m (UE50MU6102) és azt szeretném megkérdezni hogy ezen hogyan lehet a csatorna rendezést beállítani?(digi digitális tv van)
csak egy ilyen pici távirányító van hozzá,ami nagyon más mint a régi Samsung tvm -
tothjani81
senior tag
válasz szallasi007 #118974 üzenetére
Szia. Nekem 55 q7f van a 4k az leírhatatlan. Konzolom nincs de lapost szoktam rákötni pl colin dirt fullon akadásmentes a tv-n pana 50ds 630 e volt előtte azon bizony darabos volt.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
szallasi007
őstag
válasz tothjani81 #118976 üzenetére
Szia,
köszi a választ, ma megnéztem ezt is meg az OLED-et, hát nem tudok dönteni
-
melan
senior tag
Sziasztok! Samu 49mu6452-es tv távirányítóját 3 hét után hol érzékeli a tv hol nem. A guide-ban előfordul, hogy a fel/le nyomásnál szalad pár csatornát (egyszeri megnyomás), van, hogy nem érzékel...
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, hál'istennek semmi gond tévével. 55H6400-ról van szó.
Tegnap óta ha menüben vagyok, és sötét a kép, leveszi a fényerőt.
Emléxem rá, hogy erre az a megoldás, hogy bekapcs. után indítok egy YT klienst. Ez működik, de csak a köv. bekapcsolásig.Esetleg, tényleg esetleg emlékszik valaki, mi volt a megoldás erre a dologra.
Nyilván együtt lehet élni vele, de mivel tudom és figyelem és észreveszem a jelenséget, elég zavró...Köszi.
-
sajtos75
tag
MU6122 tesztelve a 1220.9 fw. PS4 Pro véletlenszerű fekete képernyőre a géphez adott kábellel. Játék mód bekapcsolva.Képbeállítás 2140 RGB. YUVnál nem jön elő. Alapban sem.
1. Bekapcsolás után RGBre téve a PS4. A HDMI CEC bekapcsolva a TVn és a PS4en rövid időn belül előjön a probléma.
2. Alvó módból a PS4 ,HDMI CEC bekapcsolva TVn és PS4en, rövid időn belül előjön a probléma.
3. Bekapcsolva a PS4 HDMI CEC kikapcsolva TVn és PS4en, nem jön elő a probléma. 6 óra játék után.
4. Rest mód HDMI CEC TVn és PS4en kikapcsolva nem jön elő a probléma.
HDMI CEC lehet a gond ,de ,hogy miért? Passz.
Kikapcsoltam a HDMI CECet. Egy kényelmi dologgal kevesebb. De az a gombnyomás a távirányítón legyen a legnagyobb gond. Ha így a probléma megoldódik.
[ Szerkesztve ]
-
sajtos75
tag
válasz sajtos75 #118983 üzenetére
Illetve ezt csinálta valaki és állitólag nem jön elő a probléma.
"Elsötétedés: 6 napja nem láttam. Nem cseréltem kábelt. Nem jött meg a repeaterem (szerintem már nem is fog). Nem állítottam a tévén semmit.
Átraktam a ps4 hdmi digithangját PCM-ről DolbyDigitalra. Nem logikus. Nem ésszerű. Nem magyarázat. Lehet holnap előjön megint. Nemtudom.
_ESETLEG_ tegyetek egy próbát. Hátha" -
Bogyi007
veterán
válasz sajtos75 #118984 üzenetére
Ezt korábban pedig én is írtam már. Mindegy nálam sem jött elő a probléma már. Hang az változó hogy hova van állítva (Hdmi vagy optikai) a képet viszont automatikuson hagytam mindenhol. A fw nálam is fel van rakva és a tv is 6122-es.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 32K5100 tv-m, eddig nem használtam az USB portját, de új lakásba költözve tervezem (eddig géppel volt összekötve).
Valakinek van valamilyen tapasztalata, milyen külső HDD-vel tudnám értelmesen használni a tvt? Kizárólag médialejátszás (HD filmek elsősorban)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Pro/kontra érveket kérnék Samsung UE40MU6102-re
Bónuszkérdés: ez a konzol elég lenne hozzá?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Daffni2 #118994 üzenetére
Öcséméknek lesz ajándékba, én is nagyobbat akartam, de sógornőm nem bírja a nagy tv-ket. Most amit elsődleges (!!!!) tv-nek használnak az 22" (!!!!), ennél max egy picivel szeretnének nagyobbat. Nálam 50" van, az nekik nagy, szülőknél 42 vagy 43", az is nagy, ebbe a 40"-be még belemennének.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
RTings-en mindig egyel nagyobb szériát kell kiválasztani, ha jól tudom, de mi a 9-es ottani megfelelője? -
galaxys80
veterán
Létezik valamelyik csatornaszerkesztő amelyik megy osx-en is?
-
sajtos75
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest