- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz Daffni2 #117888 üzenetére
Elférne nagyobb is ,de hálószobába kell ,eddig is 40-es volt nem akarok nagyobbat.
Szekra: Köszönöm ,de leginkább a hálószobában nézek filmeket ,így nagyon nem akarok visszalépni minőségben,egy belépő kategóriás Uhd-val.az előző tv-m F6500 elég jó tv-nek számított amikor vettem.
És gondolom most sok embert fogok megbántani,de most néztem a MM-ban a tv-ket és a sokat emlegetett 6102 az valami baromi ronda dizájn!
Pumba: ezek szerint a 6452 is lehet Va? Csak mért a 6400 ritkább darab és drágább is.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok tudja valaki esteleg mennyi idős ez a tipus 1 vagy 2 éves amiért most akciózák folyamatosan gondolom megszűnik az árusítása?
Samsung UE50MU6102KXXH UHD SMART LED Televízió -
Batib
őstag
válasz Darksiders84 #117909 üzenetére
2017-es modellév.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
domi88
csendes tag
sziasztok
szeretnék venni egy samsung 55mu6102 típusú tv. kérdésem az lenne kompatibilis a régi tv távirányítóval?
pl egy Samsung AA59-00581A típusú távirányítóval? vagy bármelyik klasszikus távirányítóval? mert nekem ez az új távirányító nem jön be! -
jkutya
tag
Sziasztok,
Láma a kérdés tudom....:
Megveri-e képminőségben az 50MU6102 a régi 46B6000 tévémet?
Mkv Full HD filmet nézek ill. 1080i TV adásokat.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Eg érdekes kérdés, van egy EH 6030 tv. Ehez valahogy használható lenne egy vezeték nélküli fejhallgató? Úgy értem hogy felteszem és arra jönne a hang a tv adásból..
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Édesapám vásárolt egy Samsung HW-K335 hangprojektort, de a TV-jén Samsung UE55KU6000 W nincsen bluetooth. A kérdés az lenne, hogy létezik-e vmilyen bluetooth adapter, amit a tv-re rá lehet kötni, hogy aztán a projektor azon keresztül csatlakozhasson? Jelenleg optikai kábellel használja, de a bluetoothot preferálná.
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
blod001
tag
Samsung MU6102-höz lehet kapni külön talpat? Nagyon nehezen ment az összecsavarozás, nem is tudtam teljesen becsavarni a menetbe és imbolyog egy kicsit, viszont nem merem szétcsavarozni és újra becsavarni mert félek, hogy szétmegy a menet. Ha nem lehet kapni hozzá cserét akkor inkább nem buzerálnám. Amúgy maga a TV egyszerűen gyönyörű, de az a műanyag talp iszonyat gagyi és állandóan attól félek hogy egyszer csak pofára esik a TV.
-
Darksiders84
aktív tag
Új tv vásárlás után a régebbi 4 éves smart Samsung tv-t nem adnám el hogy más járjon jól olcsón inkább majd a gyereknek a saját szobájába menne ha kész lesz kb 1 év múlva.
Kérdésem érdemes havonta két hetente bekapcsolni a pihenő alatt vagy nincs értelme befog kapcsolódni rendesen működve kb 1 év kihagyás után is? -
Batib
őstag
válasz blod001 #117928 üzenetére
Épp a minap állítottam össze egy ilyesmi tévét. Menet az nincs a műanyag elemekben, a csavar vág magának. Először a talpat kell csavarozni a műanyag összekötő elemhez, majd az így összeszerelt komplett talpat rácsavarozni a hasrafektetett tévére. Egy markos kézicsavarhúzóval rendesen meglehet csinálni. Ha ferdén kap bele akkor simán kivenni és ujrakezdeni. Három-négy probálkozást ki kell neki bírnia.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Bence01
tag
Ez jó videó volt ezek szerint IPS van benne. Hát igen a VA-ra jobban kell vigyázni, de hát azért alap, hogy félti az ember a tv-t. A melegedés meg igaz kell neki egy kis idő míg eléri az üzemi hőmérsékletet, látszik is, hogy akkor váltanak igazán szépre a színek.
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
bisiz
tag
válasz #54715584 #117932 üzenetére
Igen, azzal van jelenleg, csak bluetooth-al szeretné használni(azt nem tudom miért), viszont a TV-n nincs. Nem tudom van-e olyan eszköz, ami varázsol rá?!
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
breaking
csendes tag
UE49MU9009et 100ezerét 6 hónap pénzvisszafizetési garival megéri megvenni? Tesztkészülék volt.
-
breaking
csendes tag
igen vissza. Igazából már megvettem. a fórumra is úgy kerültem,mert tudni akartam melyiket érdemes megvenni ha főként sportot nézek.. Most meg lesek ,hogy a vevőknél a paneltipus ennyit számít,meg milyen feketéje van.. Eddig ilyenre sosem figyeltem pedig minden év végén kapunk tv-t,és mikor itt keztem még képcsöves tv-t csináltak szóval nem tegnap volt.
-
mpo
veterán
válasz breaking #117946 üzenetére
Most meg lesek ,hogy a vevőknél a paneltipus ennyit számít,meg milyen feketéje van.. Eddig ilyenre sosem figyeltem
A vevők többsége azt se tudja mi az IPS vagy a VA, mit jelent az FHD, UHD.
A kézikönyvet egyetlen ismerősöm se olvassa el.
Még a távirányítót sem ismerik teljeskörűen!Azt hiszik én értek a tévékhez, pedig csak a kézikönyvet olvasom el, amit nem értek, annak utánanézek.
Itt a fórumban sokat tanultam.Ha érted, akkor már elavult.
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibával 5 szériánál, hogy minden, HDMI-n csatlakoztatott eszköznél a hang bizonyos időközönként (teljesen random) kimarad 0.5-1mp-re? HDMI kábelcsere volt, nem hozott javulást. -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Vettem házimozi erősítőt. Tudja a HDMI ARC-ot.
Samsung 6102 TV elvileg ez is tudja.
Hiába dugom össze a kettőt nem látják egymást és így nincsen ARC. Tv-n csak ez a három opció elérhető a hangnál:
tv hangszóró
optikai kimenet
bluetooth hangszóróVan valami ötletetek ilyenkor mit lehet csinálni? Direkt ezért vettem és most mégsem működik... Fél 6 óta ezzel szenvedek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest