-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Samu 32-es (FullHD elég, NEM KELL ÍVELT) DLNA képes TV-t keresek, olyat amin van fejhallgató kimenet is. Ahogy olvastam, J5500-ast nem nagyon ajánljátok. 6200-asnak meg nincs fejhallgató kimenete.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Sziasztok!
PC képet lehet valahogy a Samu TV-re streamelni? (Szoftveres megoldással!) Ez olyankor lenne jó ha messze van a gép a TV-től. Valaki csinál valami hasonlót?
-
gduck
addikt
válasz SunMount3r #99360 üzenetére
Lehet zöldséget mondok, de szerintem ha ugyanolyan a panel mérete, akkor UHD esetén negyedrésze a "képpont" mérete mint FullHD esetén. Így a FullD felbontásban látható képpont ugyanolyan lesz, csak fizikailag 4 pontból fog állni. Tehát szerintem nem lesz semmivel se rosszabb a FullHD képe, sőt...
De majd aki ért is hozzá, az megmondja a tutit
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
válasz blackmail68 #101485 üzenetére
Mindenképpen érdemes először a tápját megnézni (ahogy már írták előttem) Nekem 2 éve volt 656-al hasonló hibám (egyik napról a másikra) és a kondi csere megoldotta
-
gduck
addikt
válasz dethroner #101601 üzenetére
De ennek semmi köze a melós fizetéséhez, kár minősíteni a céget és a dolgozókat. Se a béreket, se a juttatásokat nem ismeritek. Gyártósoron mindig a monoton munkavégzés miatti hiba a leggyakoribb. Ezt csak az tudja aki 8 órát lehúz egy gyártósoron. Ráadásul nem véletlenül van 3 nap cseregarancia elektronikai készülékeknél. Én is vettem Samsung TV-t, ami egy perc múlva állandóan kikapcsolt, visszavittem (képcsöves volt, dög nehéz, ezért nem volt valami kellemes) kicserélték oszt annyi
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
A HBO Go (samu tv alkalmazás) működik a magyar HBO Go előfizetéssel?
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Kuponok hétvégére KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Sziasztok!
UE40K5500 vagy UE40KU6000 ? Esetleg a felbontáson kívül jobb az UHD-s képe? FullHD elég lenne amúgy.
Véleményetek?
Előre is köszi!!!
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Próbálkozott már valaki K szériánál HDD helyett PENDRIVE-ot használni FELVÉTEL/TIMESHIFT funkcióra?
A felső egy 8GB-os pendrive, az alsó egy 16GB-os. Szépen látszik a különbség és az hogy a Windows már merevlemezként azonosítja. Viszont a TV meg egyáltalán nem ismeri fel. Jelenleg itt tartok.
Szóval esetleg valaki más próbálkozott ilyen trükkel?
-
gduck
addikt
válasz GeneraL_XTX #105652 üzenetére
De azonos méretű panelnél elmondható az hogy a 4K-nál a 4 pixel együtt ugyanolyan méretű mint FULLHD-nál az 1db pixel Vagy rosszul matekozok?
UI: KU6000 egy tök szuper TV, natív 4K, képe meg gyönyőrű
UI2: Na pont nem a Te hosszálósodra akartam válaszolni, hiszen ugyanazt írtad mint én
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz patow #105826 üzenetére
Nálam kisebb méretben van, DLNA lejátszás tökéletes, indavideo lejátszás tökéletes, TV kép tökéletes, xbox tökéletes, még a böngészés is iszonyat gyors (jah persze szigorúan kábel, wifi szóba se jöhet, az sose 100% ) 4K GYÖNYÖRŰ és még sörrre is maradt pénz
UI: Jah azt azért zárójelben megjegyezném hogy a 8 éves LE40A656 képminőségét még a félmillás TV-k se érik el
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz dethroner #105832 üzenetére
Nekem mindenre megfelel Nem is értem miért kell itt kivégezni mindenkit aki dicsér egy amúgy nem éppen olcsó TV készüléket, ami ráadásul szuperül működik
Sose értettem miért jó az ha valaki beesik ebbe a fórumba és 300 alatt nem tudtok neki TV-t mondani, mer az szar, meg hiába van meg az összes képpont a szerencsétlen panelban az NEM VALÓDI 4K, stb...
És igen, hüJének néz a koreai bóvligyár, mert a 8 éves TV-m képminősége FULLHD felbontásban kenterbe veri a mostani csúcskategóriás TV-ket!
PL ha valaki 4 millás autót vesz, biztos nem azért nem az 50 millásat választja mert a 4 millás a legjobb, hanem mert arra van pénze és amúgy meg tökéletesen működik
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz superTibcsi #105883 üzenetére
Én úgy vettem észre nagyon ellenőrzi (nekem KU6000 van) mit dugsz bele Már módosítottam egy pendrive-ot, a PC már HDD-nek látja, de így a TV észre se veszi... Szívás, pedig azt hittem így menni fog rá a felvétel
-
gduck
addikt
válasz Dodeszh #105999 üzenetére
"a TV pedig a HDMI kimeneten eg hosszú, erősítős kábellel."
Ezt picit részletezhetnéd Kábelhossz, erősítő típusa.
"csak az elsődleges monitor esetén nincs jel a TV-n. Ha a Radeon beállításaiban próbálok egy nagy asztalt összerakni, akkor van jel"
Amikor van jel a TV-n, akkor milyen felbontást használsz?
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz Dodeszh #106002 üzenetére
30 méter elég hosszú, de azzal az erősítővel szerintem rendben van. Amikor a hossz miatt gond szokott lenni, akkor általában kisebb felbontásban szokott kép lenni, nagyobban már elmegy. Ha 4K-n van kép, akkor valószínűleg nem a kábellel lesz gond. Esetleg próbáljad meg úgy hogy mindkét kijelzőt 720p-re állítod, bár mint mondtam szerintem nem a kábellel lesz gond.
-
gduck
addikt
válasz sityupityu #105951 üzenetére
Én se szeretem ezt a kifejezést, de szerintem is megbukott a 3D, nem csak a TV-nél hanem a moziban is. Mert egyszerűen NINCS igazai 3D-s mozifilm. Nem IMAX 3D élményt szeretnék, de ha a GRU2 rajzfilmben a végén lévő felirat alatti 2-3 percben meg tudták csinálni hogy az egész "KÉPERNYŐN KÍVÜL AZ ORROM ELŐTT JÁTSZÓDOTT", akkor a 90 perc alatt ilyen miért nem volt ilyen 3D effekt egy másodpercig sem a rajzfilmben? És a mostani filmekben/rajzfilmekben ezt miért nem alkalmazzák? Nem 90-120 percig, de legalább a film 10-20 százalékában? Simán vannak olyan történések, amikor ezt ki lehetne használni. De a 3D kimerül abban, hogy picit térben látni a dolgokat. Jah és ráadásul a mozis szemüveg még egy csomó fényt is elnyel, ezért sötétebb a kép
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz sugarforce #106037 üzenetére
Megyeszékhely, 2 db terem.
Kisterem: 16:9-es vászon, gagyi hangtechnika.
Nagyterem: Mozivászon, jó hangtechnika. Itt csak 3D-s vetítések mennek. Nálunk ezért járnak az emberek 3D-reÉs bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora. Mára már "alapfelszereltségnek" kellene lennie a 3D-nek. Ezért a megbukott jelző, ha tetszik ha nem! Sajnos, ha valami nem terjed el, nem hoz elég profitot (TV üzletágnál), az ilyen jelzőt kap..
És néha kirepülhetne film közben valami a vászonból, főleg ha 3D-s akció filmet nézek
Amúgy meg gratulálok az előttem hozzászólók hozzászólásának a minőségéhez.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz Mark1968 #113080 üzenetére
Hali! Egy éve van EU406000-es TV. Eddig "simán" (néha bezavart a reklám, de olyankor egy reklámmentes videót elindítva, majd visszalépve elindult az eredetileg nézni akart video is) ment a lejátszás. Kb. egy hete sajnos a reklámot nem tudom átlépni Biztos változtattak valamit a weboldalon....
Amúgy a videóra ha rámész a nyillal, akkor megjelenik rajta egy fehér téglalap, amivel mini nézetben elindíthatod a videót és működik. Csak hát ez a képernyő kb. 1/8-ad része
Én is keresem a megoldást, ha lesz valami akkor jelzem
[ Szerkesztve ]
-
-
gduck
addikt
válasz szzimo53 #113936 üzenetére
Ne a Samsungot, hanem a Google-t szidjad
Eltűnik a YouTube a régi okostévékről[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.