Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    válasz Tamás34 #115535 üzenetére

    :D Én felvállalom a ,,TV,, háborút, mely szerint az LG minden szériáját kb 100 ezer ft-al lejjebb kategorizálnám a Samsunggal szemben.. 65 sj850v-m volt egy hétig bírtam ! (igaz előtte egy Samsung ues8000 volt) hiába szép felbontás és szép színek ..de..okulás képen, hogy más ne bukjon rajta ekkorát ...

    Ez a Nanocell technológia szerintem nem jött össze , a gyönyörű képminőséghez semmi kétség, csak(!) ne egy világos nappaliban legyen a készülék ... és ne(!) legyenek sötét jelenetek,mert ha a helyi sötétítés off akkor ,,szürke 50 árnyalata,,van fekete helyett, és ha a dimming ,,on,, akkor pedig átvilágít sávosan még a szélesvásznú filmek fekete szegélyein is vertikálisan ..egy fim stáblista megjelenik a fekete alapon szürke vastag fénybesugárzás körülötte stb.
    Kontraszt arány egyszerűen katasztrófa (1500-2000 !).. ha a fényerőt feltekerem, kiszürkül , minden baja lesz , á, nem is folytatom ...aki ilyen készüléket szeretne ,,háát nagy kompromisszumokkal merném csak ajánlani. a 60% szürke háttér egy hetesen csíkos vertikálisan , vicc .

Új hozzászólás Aktív témák