Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Azért lehetett róla olvasni. 2.2-es kernelt fel kell rakni (mondjuk speedmod), aztán recoveryből telepíteni a SU-t meg a busy boxot és vissza a 2.3.2-es kernel, legalábbis valami ilyesmit olvastam.
supercurio tweetelte:
"browser rendering is hardware-accelerated by OpenGL textures and fully 32bit"[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
Tehát a samu elindult egy jó ösvényen. Már csak bele kéne pakolnia a jó kis gingerbread látványelemeket és kész is!
Off, xda-t milyen arcok olvassák :
"samsung just sucks. i had a dream that my sgs is running a clean cyanogenmod just like the nexus s but samsung destroys it."https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
HUTCHDB
nagyúr
reggel korán lesz a kelés.
így ha mondanál egy két szót, csak úgy általánosságban........ milyennek érzed?
van olyan ugrás, mint 2.1->2.2 között?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
szerintem is reggelre meglesz a root + cwm
azt írták rakd fel applanetről a free appokat. Bilux azt NEEE!!!!
van pár ami gyanús pl Task Manager meg hasonlók...
"Performance is great ! In my opinion it's the best rom so far, the fastest & the smoother." na ez már tetszik... bilux smooth a tied is?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
vitezlejszlo
őstag
Megvarom, amig felrakjak paran, elmondjak, hogy a bootloader lockos-e, meg hogy mik a tapasztalatok. Raerek vele 1-2 napot boven, mint hogy hirtelen benyaljam... jon az ejszaka, had tesztelje, akinek van kedve Aztan majd a het vege fele mehet fel nallam is
szerk: Na allitolag a download mod mukodik... meg az XDA le van terdelve. Sok turelmetlen szixalagos nyomkodja az F5-ot
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Nálam már meg se nyitja.
Amúgy meg: Valaki azonnal tegye fel ezt a romot és nyilatkozzon róla, hogy elbaszta-e az IMEI számát! Főleg függő T-mobilosok érdekelnek. Váááááááááááááááááááááááááááá
"Service Unavailable
It looks like we're currently overcapacity. Please try again in a minute"[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
Természetesen a ROM tartalmazza a fájlt, amit most szerkesztettél, így felülírásra kerül. Ha ROM frissítés alatt kernelcserét értesz, akkor nem.
Ez egyébként is csak valami placebo lehet. Ha jól sejtem az ntp szerverek csak a pontos időt adják a telefonnak. A pontos időt használva könnyebben találhatja meg őket, mert pontosabban tudja merre is kell lenniük az adott időpontban, nem kell a telefon órájára hagyatkoznia. Vagyis maximum pár ms (100-150) lehet az eltérés az amerikai és az európai (magyar) szerverek késleltetésében (lag). Ennél sokkal nagyobb lehet a 2G/3G adathálózat késleltetése.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem akarok kötekedni, de a Nexus S-ben már a 2.3 óta használható az NFC chip, a 2.3.3-al viszont fájlt lehet vele küldeni úgy mint bluetoothal, meg a fejlesztők kaptak hozzá több hozzáférési lehetőséget.
És 2.3.3-al egy csomó másik bugot is javítottak, pl a random sms küldéseket meg újraindulásokat hívás közben. Jó lenne ha az SGS-re is 2.3.3 jönne.
[ Szerkesztve ]
-
GáborG
tag
Jól birta a telefon gratula, vagy inkább te hogy nem nyomkodtad
Nekem most ment a kijelző 2h31m-t és 27%-on van az akksi, 23óra után mutatja ezt.
Nekem tehát az jönn le hogy attól függetenül hogy mit csinál az ember, az aksi időt a legjobban az befolyásolja hogy mennyit megy a kijelző. Függetlenül attól hogy mi fut a háttérben, pl ezért sem biztos hogy érdemes taskkillert használni, jó persze lehet kiakasztó progikat futatni a háttérben, de általános dolgokról beszélek nem hardcore-ról .
Szerintetek?
GáborG
-
Zolesz007
őstag
Az széép! bár ha én nem telefonálnék napi 40-50 perceket lehet nekem is feljebb menne 50 óránál.
Mellesleg akinek semmilyen kernellel meg Rommal nincs meg 2 nap érdemes lenne akksit bevozsgaltatni. Faternak is csak 1 nap volt bement 2. Akksit venni samu boltba végül gariba kicserelték neki. Már neki is megvan a 3 nap! (Estere kikapcsolja).
Fold 5
-
zozyk
addikt
1300 volt az utolsó stabil freki.
1400 on még lefutottak a tesztek,és utána fagyott ki...
Túl hamar emeltem rajta szerintem,vagy kéne neki egy kis kakaó.Még agyalok,most a DamianGTO kernel izgat...
(#35643) tariattila
Üzemidőre sosem hajtok,a teljesítmény jobban izgat.
Konnektor vagy USB mindenhol van.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Kernel:Super Optimized Kernel 4_7_8 STABLE [02-20]
SetCPU val toltam 1300 ig.
Valahol olvastam feszemelős programot is,vagy azt csak "haluztam"?
Még keresgélek.
-
ForRedGlory
félisten
Ne ez az, ami nem igaz.
Matekoljunk gyorsan:
2 nap 6 óra, az annyi mint 64 óra... Óránként essen csak 1%-ot. Az azt jelenti 98%-ról indulva hogy kb 34%-on van a töltöttség. Namost ha nem merül csak 1%-ot óránként (amit talán még el is hinnék, ha sokat ittam volna), akkor az azt jelenti hogy 13%-ot esett azalatt a két óra alatt, amíg a kijelző aktív volt. Ez lehetetlenség.
2 óra bekapcsolt kijelző még ha nem is nyomogatjuk simán lezabálja ennek a többszörösét.Max akkor jó ez enyhe túlzással, ha a 2 óra aktív kijelző mellett a maradék 62 órában repülő üzemmódban volt, amit kétlek.
Viszonyításképpen az enyém 34% most:
1 nap 12 óra,
1 óra 32 perc kijelző
37 perc hanghívás
0 Wifi, és folyamatos EDGE[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
És azt a JPY-t mivel sikerült rátenned a telefonra? Odinnal ami hivatalos ugye? Vagy kies registry patcherrel ami hivatalos ugye? De ebből parttalan vita lenne és nem offolom szét ezzel a topikot. Egyezzünk meg abban, hogy a JPY nem hivatalos gyári rom, így a telefonod nem "szűz".
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Na ezt semmikepp nem neveznem szuznek, foleg ha meg van mellette valami sm vagy voodoo kernel is. A gyari JPY kifejezessel meg csak csinnyan banni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
muveszur
addikt
Kérdezzél nyugodtan
Dock:
Beírod a google-be, hogy Launcher Pro docks, és rengeteg találatot kapsz...Annyi van, hogy nem győzöl majd választani!Gmailes címtár:
Bemész a Gmail-be, és bal oldalt fenn van egy olyan, hogy Címtár... És odapötyögöd szépen a neveket a megfelelő formában, minden adattal együtt...
Vagy pedig ha a Kiesből kimented a névjegyeidet megfelelően (.csv vagy vcard formátumban), akkor be is tudod importálni a neveket a címtáradba. -
muveszur
addikt
Én a Gingermix témát használom fehér értesítési ikonokkal...Ez aztán kihasználja a SAMOLED-et, mert hogy annyi feketém van, hogy csak na...
A Launcher Pro-ban pedig cserélhető a dock...Van hozzá rengeteg, vagy csinálhatsz hozzá magad is egyedit. Sőt, a dockon lévő ikonokat is tudod cserélni.Miért nem csinálod meg gmail-be a névjegyzéket? Aztán ha valamikor romot cserélsz, vagy másik androidos telóra váltasz, csak bejelentkezel, és ott van a komplett névjegyzéked pillanatok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- Fallout 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest