Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Erdész85 #2087 üzenetére
Szerintem várd meg a 7 es sorozatot, ha nem sürgős. A watch 5 akksiban jobb. Nekem 2 őt is cseréltek a kopás miatt pedig nem használtam éjjel nappal. Mivel nem dolgozok így e miatt sem kophatott volna. Mondjuk azok feketék voltak. A 7 classic akksiban gyengébb kopásról nem tudok nyilatkozni mert rögtön tettem rá védőt. Sűrűn cserélgetek szíjat nem tapasztaltam kopást. Amit tapasztaltam, de lehet csak az én tapasztalatom a páratlan sorozat midig jobb volt. Viszont arra mindenképp számíts, hogy a vérnyomás és egyéb ilyen rafinéria csak szemfény vesztés. Napfénynél kevésbé látható a kijelző. Az 5 ös PRO t inkább javasolnám. Csakis a nagyobb akksist. 6 os ból is a nagyobbat. Sajnos eléggé harmatosak akksi terén. Amennyiben nem samu telefonnal használod korlátozott lesz a használati mód. Igaz van rá megoldás, hogy más telefonnal is 100% ban együtt működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth-headsetekről általában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest