- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
42fokon tartja, inkább visszavesz a töltési teljesitményből. ilyen 5W körül lehet, tokban.
Novver:gyakorlatilag nincs különbség a 25W és a 45W töltők között, ugyanoyan nem túl gyors. a 25W töltőből is láttam már 27Wot felvenni, és pár percre tud talán 29Wot a 45Wosból.
eladó topping dac
-
qltsar
veterán
Ha melege van leveszi, és nem tölt olyan gyorsan. De alapból max 45W-tal csak bizonyos százalékok, és körülmények között tölt.
Nekem (is), ahogy a videón is, csak Baseus GaN5 Pro-val sikerült ilyet mérnem, haverom S8 Plus tabjához vett egy 45W-os Samsung töltőt, 15%-85% közötti tartományban nem ment 35W fölé, tabjával simán, pedig érzékelte ott is és a telefonomon is az SFC 2.0-t.
[ Szerkesztve ]
-
oke
senior tag
Köszi, Én is a egyszerűség miatt gondolkodom rajta, ami visszatart, hogy állandón bedugva kell lenni, amit biztonsági szempontból a töltőknél sem szeretek.
Egyébként olyat keresek, ami álló, találtam egy ilyet ebben van óra is, ami most plusz nekem.
[VALA® A60 vezeték nélküli töltő]
Sajnos nem ismerem a márkát, nem tudom mennyire megbízható, de nagy választék nincs ezekből itthon:
-
qltsar
veterán
Csak ha nagyon dehidratált ujjal próbálom akkor szarakszik, de elég rálehelni 1x....
Irigyellek, nekem ez minden napos, keso osztol kora tavaszig 90%ban csak koddal tudok feloldani telefont amiben ultrasonicos az olvaso.
Optikainal nem volt ilyen gondom, de ott meg full sotetben zavaro, hogy az ujjlenyomat helyen 100%-ra kuldi a fenyerot, ha kicsit felrenyulsz, akkor ez a szemedbe megy, ami nem tul kellemes, valamint a lockscreenen inaktiv az osszes kijelzo korrekcios mod, es kb ugy nez ki, mintha 12.000 K-n menne a kijelzo, majd feloldas utan meg irto rondan visszavalt
a beallitott uzemmodtol fuggo (nalam 6500 K korul van) ertekre.Szoval lehet valasztani, hogy melyik kezebe harapjon az ember.
Mukodik ESR-es uveggel siman, csak ilyenkor sokan elfelejtik, hogy ujra fel kell vinni az ujjlenyomato(ka)t.
[ Szerkesztve ]
-
gerenda110
aktív tag
válasz subset #10197 üzenetére
Áhh. ismerem magam. folyamat nézném mikor jó mikor nem, nem lennék megelégedve és szarul érezném magam miatta. igy voltam a 22uval is. el vagyok androiddal is meg minden. tényleg nem vagyok fan. volt hogy 2 havonta iphone android Oneplus 9 pro s22u sima s22 iphone 12 stb.. és most mondom van a 13 pro max, ez tudja amit kell, de akkor már legyen a 24 u is párhuzamosan.. és egyszerűen zavar... hogy nem azt kaptam amit vártam...ettől függetlenül nagyon jó telefon, gyors szép nagy fényes kijelző.
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest