-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz zoli8814 #2945 üzenetére
Ha jó emlékszem igen, lehet mm-ben kapni.
Nem ér ki teljesen az élig, tokbarát, a kijelző képet adó részét fedi teljesen.
Igen egyszerű felrakni, mindenféle segédeszköz nélkül is, legalábbis számomra az, jó párat felraktam már magamnak és kolegák, rokonok telefonjaira is én pakolom fel.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Frozen
addikt
válasz zoli8814 #5699 üzenetére
Azért elég gáz ha pl egész nap nyáron a melegben benne van a kezedben mert pl ezzel dolgozol vagy sokat használod és a kezed is átveszi mondjuk. Mert azt tudjuk ugye hogy a bőr hajlamos magába szívni az illatokat.
#5698dnelb
Igazad van biztos mindenki kamuzik az x en és senkinek nem cseréltek telefont és igazad van. Az is furcsa más gyártoknál ez a funkció normálisan müködik ahogy a többi telefonál is csak párnál nem megy simán az a hiba... Vicces (Ez kb olyan mint amikor az 5cm fizikai elem eltolást egy szoftwer frissitésel akarják orvosolni ) Részemről a vitát lezártam neked van igazad és kész[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
qltsar
veterán
válasz zoli8814 #6256 üzenetére
Pont masik topikban beszeltuk ezt nemreg.
OP 9 Promat nagyon visszasirom az ujjlenyomat olvaso megbizhatosaga miatt, de, ha arra gondolok, hogy hanyszor sikerult az agyban megvakitanom magam, mert felrenyomtam az ujjlenyomat olvason, akkor inkabb erzekeljen felre .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz zoli8814 #6287 üzenetére
Azért iPhone-ról Androidra SmartSwitchelni nem ugyanaz, mint Androidról Androidra, főleg Samsungról Samsungra.
Utóbbinál van a legnagyobb esélyed arra, hogy valami félremenjen.
Sokan a 0-ról indulást úgy tekintik, hogy ténylegesen 0-ról indulás, pedig ezt nem így kellene értelmezni.
A legtisztább - szerintem - ha szépen leszinkronizálsz mindent Google-el, ezzel visszajön a WiFi jelszavaktól kezdve az alkalmazásokon keresztül minden. Néhány alkalmazás beállítás is leszinkronizálódik, és bizonyos telefon beállítások is leszinkronizálódnak.
Én ezek után csináltam SmartSwitch-et, kizárólag a belső tárhelyre, így szinte biztosan elkerülhető a probléma.
Nagyon sok Reddit / XDA post van arról, hogy még ma is mennyire félre tud menni egy teljes SmartSwitch-es visszaállítás, véleményem szerint nem éri meg kockáztatni a random merülést, alkalmazás chrashelést, melegedést azzal szemben, hogy 1 órát pluszban ráfordítasz a beállításokra amiket a Google nem húz vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz zoli8814 #6621 üzenetére
Te többet használod ez van, enyém is kibír 2 napot
6618 qltsar
enyém is ilyen, már mikor kézhez kaptam akkor akartam írni ide aztán elengedtem ez van, rájöttem hogy nem is nézegetem annyit, hogy zavarjon.kijelző se semmit nem veszek észre rajta, hogy baja lenne, viszont a fényképező zavar jobban tetszett a note 20 ultra
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
joey04
titán
válasz zoli8814 #7301 üzenetére
már volt 3
mert követem mi történik, mert mint készülék, ezt szerettem a legjobban használni. ezért térek vissza és veszek újra. pluszban én nem hozom fel már a hibáit a kamerának, megtapasztaltam, elkönyveltem kész. nézem hogy az update mit javít. ennyi. most meg írtam az s25-ről mi várható, és csak zolinak reagáltam. én nem jövök magamtól ide beírni, hah még most sem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest