-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz Ádám16 #13012 üzenetére
Erdemes most mar megvarnod a hivatalos bejelentest.
Ha valoban annyi lesz a valtozas, mint ami info kiszivargott (50MP UW lencse) (SoC valtast nem tennem ide, hiszen az evidens), akkor nem lesz sok kulonbseg a ket telefon kozott.
Meg annyit tudok elkepzelni, hogy esetleg megfejelik egy 25W-os WC-vel a dolgokat.
Designban, ha a renderek igazak, szerintem visszalepes (kijelzo nem teglalap, bazari kameraframe).
Utobbinal olyan erzesem van, mint egy kamu Aliexpresses S24 UltraProMax telefonnal, ahol a 8 kamerabol 1 mukodik, de a frame hasonlo.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Én sem tervezek váltani, szintén csak ha nagyon-nagyon le tudnám kuponozni, de nem hiszem, hogy idén menne. Meg attól is, hogy milyenek élőben, mert eddig a kamerakialakítás a gyűrűkkel nem tetszik. Valószínűleg olyan újdonságot úgysem hoz, ami miatt az S24 Ultra ne lenne bőven elég.
Én egyedül a kamerát érzem gyengepontnak, nem sz@r közel sem, de a Pixelemmel elégedettebb vagyok összességében ilyen téren.
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
őstag
Általában csak azok szoktak problémázni a topicban, akik a gyereket fotóznák lakáson belül rossz fényviszony mellett. Ez nem volt másképp az S21U-S22U-S23U topicban sem. Meglepne, ha ezen a téren történne változás a következő generációnál.
Mindent összevetve ez egy kompromisszummentes készülék, nehéz rajta fogást találni, vegyed nyugodtan.
-
Taci
addikt
Számomra nagyon rendben és egyben van ez a telefon, csak akkor váltok, ha sikerül "szépen" lekuponozni - de akkor is csak az újdonság ereje miatt.
Többeknél olvastam, hogy a beltéri/lámpafényes fotók csapnivalóak - én nem használtam ilyen környezetben, számomra megfelelőek a fotós képességek (bár mindig lenne hova javítani persze, de ekkora szenzortól nem lehet csodát várni).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest