Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
Oh nekem az iphone 13 pro is melegszik egy kicsit hosszabb telefonálás közben is már ebben az időben.
Tegnap megnéztem élőben egyébként az s24-et és a 23-at is. Valóban külsőre a 24 nagyon el lett találva, pedig a 23 sem csúnya. plusz ha jól tudom az s23-ra még csak a 4+5 év update járt még, nem?
Mert ha nem rossz ez az exynos, akkor megér nekem azt a kis felárat az 1 évvel frissebb modell, főleg hogy már 7 évet ígér innentől rá a samu.[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Bejöttem a samsung üzletbe megnézni és az alap ár 299. Ha hozok be egy akármilyen samu telót lényeg hogy lehessen bekapcsolni elengednek 50 ezret. Illetve ha jobb telefont akkor be is számítják egy 2 perces bevizsgálás után. Úgyhogy ez a webshopos kuponozos dolgot ezt hadjuk. 370 az alapár
-
ftamas0201
senior tag
Ritkán fotózom telefonnal, arra van egy Nikon tükrös gép
Viszont ha már így felmerült, ez a probléma hardveres vagy szoftveres? És a Samsung mennyire jó ebben, mennyire van hajlandóság javítani a problémákat szoftveres fronton? Nem ismerem a gyártót mint említettem azért is kérdezem ezeket. -
qltsar
veterán
Pont ma küldtem a listát egy társtopicba, pontosabban visszaidéztem a listámat régebbről, de sokkal újabb, mint a linked: [link]
Alza elvileg hivatalos gari.
#972: Ez nem egészen így van, de ettől még megbízható hardverprós eladótól meg lehet venni simán. Viszont pont 3 év garid nem valószínű, hogy lesz, mivel általában már meg van véve a telefon "raktáron" tartva, tömbösített vásárlás keretében.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Köszi-köszi mindenkinek, töltőre és kébelre is szükségem lesz. Töltőnek ezt a gyári Samsungot néztem ki. Elvileg ez a legfrissebb model. Kábel meg az Ikeásokat szeretem szóval az megvan.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Miért mondod hogy nincsen akadás, amikor van? Ott a Google Discover (amikor elhúzod oldalra a képernyőt, bizony meg-meg akad, de nem minden alkalommal, ez tény) és vannak appok is, amik nem fluidak. Nem tudom, hogy ezek miből adódnak, de megmondom őszintén nem is érdekel, csak a végeredmény. Egy iPhone14 mindenféle akadás és megdöccenés nélkül futtatja az appokat (ehhez tudom viszonyítani, mert ez van kéznél).
Anno S22 ugyanezt produkálta, egyedül az S23 Ultra nem.[ Szerkesztve ]
-
Multi13
tag
Köszi, ilyen tapasztalatokra gondoltam.
Amúgy az alumínium részek is színezettek (jelen esetben sárgás), mert a képeken nekem úgy tűnik, hogy igen. Talán a MM-nál volt a kezembem már egy ilyen sárga, de erre a részletre már nem emlékszem.
Illetve a kijelzőn az S24-en van vmi fólia vagy érdemes rátetetni? Az S21-en volt vmi gyári, ami 2 évet bírta is...szerintem teljesen jó volt.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... rendesen meg kell utómunkázni ... "
Akkor nem értem, hogy hogyan lehet az a fórumtársnak szebb. Ugyanis, ha azt elmented simán JPEG-nek, akkor történik az, ami nálam az első képen látható. Vagyis nem lesz az igazi...
Tudnál egy 50 Mpix-eles és egy 12 Mpix-eles (ugye az a köv. fokozat visszafelé?) raw-ot (dng) - lehetőleg ugyanarról a témáról - feltölteni valahová? -
janeszgol
félisten
Bocsi, ezt elrontottam. Azt hittem az SD8 Gen3-al hasonlítottad össze az Exy2400-at. Arra igaz, amit írtam (hatásfok). Az SD8 Gen2 hatásfoka megegyezik az Exynos 2400-al, esetleg egy picit jobb, de nem lényegesen jobb.
Viszont az Exy 2400 teljesítménye sokkal jobb, mint az SD8 Gen2-é. Erősebb az SoC. -
qltsar
veterán
Egy fair point, hogy az S22-hoz hasonlitod. Egyertelmuen jobb! Ettol meg siralmas, hogy, a tavalyi modellhez valo hasonlitas hatalmas kerdeseket vet fel.
Szemelyes velemenyem alapjan designra pofasabb az S24, es a +ban vegre ott a 12GB RAM, extrakent a 7 ev support, LTPO.
Csereben az exynos tereroben, es mobilnetes keszenleti fogyasztasban sokkal rosszabb, mint az elozo generacios SD, vagy a jelenlegi SD, vagy akar MTKs tarsai.
Amennyiben a napod nagy reszet WiFi kozeleben toltod, csak minimalisan lesz rosszabb az uzemidod a SD-vel szemben, de, ha 50-50% mobilnet, akkor rendesen erezheto lesz.
Azt se tegyuk felre, hogy az Exynos 5300 optimalis korulmenyek kozotti keszenleti fogyasztasa (Is) nagyobb, mint SD es MTKs tarsainak, viszont - szemelyes tapasztalatok alapjan is - donto tobbsegben, ugyanazon a helyen, ugyanazon szolgaltatoval, ugyanarra a toronyra, es frekvenciara csatlakozva minden esetben gyengebb a jelszint, mint SD eseten -> Gyengebb / zavarosabb jelszint = nagyobb fogyasztas.
-
autotaxmo
őstag
Az emberek 99% tokba teszi a telefonját, többek között én is,.így kvara nem látom értelmét annak hogy matt a telefon meg milyen az éle, szó se róla, nekem is nagyon bejön az S24 designja, veri az S23-at. Max amiatt cserélnék de így hogy exynos, tuti nem. Arról nem beszélve hogy arra is ment volna a Pitaka tok, szóval ugyanott lettem volna designban mint az S23 most.
-
nincsnév007
őstag
-
drzsoo1
aktív tag
Igen, ez így alapvetően rendben is lenne ha nem lenne mellette a Motorola amely már 7 évvel ezelőtt is jobban ki volt találva. A mostani 38 óra készenlét melletti 28 % merülés meggyőzött arról hogy a legjobb ha az AOD - t kikapcsolva tartom. Érdekes módon a 2700 mAh akkus moto aod üzemmódját sose akartam kikapcsolni üzemidő gondok miatt, valahogy az nem szívta így az akksit.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... többszöri alkalommal látom, hogy "megkérdőjelezi" mások döntését ... "
Na, azért ne essünk túlzásba! Én csak próbáltam megérteni, hogy egyes emberek mi alapján döntenek amellett, hogy egy adott gyártó termékéből
• automatikusan megveszik a legújabbat
– és / vagy –
• minimális tájékozódás nélkül vesznek meg valamit, majd érdeklődnek a fórumban, hogy jó döntést hoztak-e.
Nekem mindkét eset nagyon furcsa volt, és gondoltam hátha kapok valami észszerű választ. Ennyi. Mind1, már bánom, hogy egyáltalán feltettem a kérdést. -
chapwees
tag
Nálam valamennyire ront a helyzeten a karcoktól való allergiám amin a műanyag fóliáik nem segítenek, üveggel is csak x ideig lehet kibírni hiába vigyáz rá az ember Ha majd 5 év múlva eléri a samu a 100+ W-os töltést akkor igen, adjanak is hozzá olyan töltőt ami szükséges de amíg alacsony a sebesség addig kizárt hogy akiknek csúcs telóik vannak 1-2 évente annál ne lenne otthon egy.
-
doooo
veterán
Nekem is jók voltak a gyárilag rárakott fóliák. S5-ön 4 évet bírt ki, S21U-n most is ez van (múlt héten lett 3 éves). S9+-ra nem raktak gyárilag, de azt meg SEStoreban rakattam rá (saját márkásat), az is még mindig megvan (a második tulajdonosánál), pedig immár 5 éves (bár illene lecserélni).
A töltő már neccesebb. Asszem Xiaominál volt olyan, hogy lehetett opcionálisan választani előrendeléskor (vagy talán aztán is). Ha kellett, ott volt, gyakorlatilag ingyen, ha nem kellett, nem kérted.
Mellesleg vannak most is valóban prémium kiszerelések meg különleges kiadások a Samsungnál is, és abban van minden. Okosóra, tok, töltő, buds, minden. Csak az annyiba is kerül... -
chapwees
tag
Na mondjuk az S10-es fóliát én utáltam, folyton cserélni kellett, a Samsung store meg eléggé túlárazza ezeket, Nillkin Spigen minőségben is jobb. Nem azt mondom hogy istenkirály a samu hogy nem ad semmit, de nem újkeletű a dolog, még is úgy verdesik a kalviatúrát páran mint ha most vezették volna be. Sokkal jobb ez a 40 ezret elengedünk meg akár ténylegesen jobb tartozékot adunk az előrendelőknek szisztéma, az akció összegéből meg gyakorlatilag csúcs tok+fólia kombót lehet venni meg talán töltőre is kijut ha esetleg az utolsó 5 generációból egy sem maradt meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is