- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Melyik alkalmazást ajánljátok a fagyasztásra?
Mik azok az alkalmazások, amiket érdemes fagyasztani?
-
HaZse
őstag
válasz
LaptopSystem #25167 üzenetére
Vagy esetleg azért, mert a jó drágalátos magyar királyi forintunk annyit romlott a külhoni devizához képest, mint amennyit esett volna az ára. Amúgy nagy ritkán ki lehet fogni olcsón SGS2-t. Én is így vettem.
-
HaZse
őstag
válasz
DonDragonka #24586 üzenetére
És a MyBackup ROOT-ot használom. Símán lehet vele menteni sőt az SMS-eket is ezzel szoktam átmenteni egyik ROM-ról a másikra.
-
HaZse
őstag
Elmegyek 3 órára és mi minden jött ki azóta. Épp az elmenetelem előtt tettem fel egy Dark Knight Gold v3.5-ös ROM-ot. Szépen visszaállítottam a mentéseimből a cuccokat és épp a fogyit mértem vele.
Remélem megcsinálják majd erre a 2.3.5-ösre a beszélgetés közbeni felvételi lehetőséget.
-
HaZse
őstag
Tud valaki egy leírást, hogy hogyan tudok egyedi %-os akkukijelzést csinálni?
-
HaZse
őstag
válasz
pestibenji #24151 üzenetére
Köszönöm. Jelenleg is a speedmod kernel van fennt. Viszont most csináltam egy ODIN-al feltehető KI4-es gyári ROM-ot ROOT-olva. Ha kell, akkor felteszem valahová.
-
HaZse
őstag
Úgy látom, hogy ebben a fórumban az általam feltett kérdésekre nem tudjátok/nem akarjátok megadni a választ. Azt hittem, hogy azért van ez a fórum, hogy aki segítséget kér, annak adtok is.
-
HaZse
őstag
Erre valaki?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Melyik ROM-ot tudjátok ajánlani, ami eléggé takarékos. Meg mi annak a widget-nek a neve, ami az aktuális fogyasztást írja ki mW-ban?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest