- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Gergőkee #30570 üzenetére
Majd adunk ennek is egy kis kijelzőfelfrissítést, mint a régi tv-ken csinálták
Engem érdekelne a link, mert nem tudom hogy kereshetek rá angolul.(#30572) randras dehogynem tökéletes, csak be kell spájzolni kijelzőpanelből, ha már nagyon rossz a régi csak átcseréltetni és akár az új
(#30574) Rotate Én is 2-3 évre szánom legalább, jelenleg nem tudom elképzelni mivel vennének rá cserére. Mondjuk stabilabb videózás, meg projektor bele esetleg
Vagy nagyobb kijelző, de már amúgyis ez is a kezelhetőség határán van, ez a méret még megfelel nekem, és még zsebben is kénylemesen elfér, ettől nagyobb már gondot okozna, hiába tetszik.
Ja, vagy egy duplateljesítményű aksi lenne még csábító talán.
-
randras
veterán
válasz
Gergőkee #30570 üzenetére
Köszi mindenkitől a választ, nagyjából erre számítottam. Nálunk, HTC Sensation tulajoknál ugyan ez a helyzet:a kijelzőt körülölelő, egyben levehető hátlap miatt konstrukcióból adódóan fennáll egy típushiba: kinek durvábban, kinek kevésbé porosodik a kijelző és a GG közti rész. Komplett telefont cserélnek legtöbbször, illetve védekezni is lehet vele kijelző peremet takaró tokkal, illetve a cserélt eszközöket hajszárítóval lehet defendelni.
Úgy néz ki, megosztja az embereket a dolog, van akinek elő sem jött, van akinek többszöri javítással sem tudták megcsinálni (scapegt itt bujkál valahol), legtöbbünket viszont egyszerűen nem is érdekel, mert alig észrevehető.
Másoknál van death grip keményen, meg unresponsive képernyő (ezt szoftveresen kijavították), engem speciel az akkuidő borit ki, illetve a néha közel 50 fokos hátlap.
Szóval akkor az SGSII sem tökéletes, ez a lényeg.
Köszi az infót mindenkinek!
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest