Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Na végigvittem öszeségében jó volt, de hiányoltam valami csúcspontot a végéről. Meg ennyit keresni mint ebben a játékban egész végig csak kerestem
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz tatararpad #5721 üzenetére
Mindenbe a hibat keresed van egy par ilyen pl nalam a Dutysoktol kaptam azt a feladatot h szabaditsam ki a tarsukat a banditaktol De elotte voltam ott kitakaritottam az egesz bazist es ures volt a cella. Aztan a feladat megkapasa utan mar ott van a Dutys a.cellaba de a bazis tok ures. Na mindegy azert jo jatek nehez lehet mindenre gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt!!
aktív tag
Ez az autovezetes katasztrofa.Ilyen formavan kar volt beletenni.Inkabb kiszalltam es gyalog tettem meg az utat.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz tatararpad #5708 üzenetére
Még az elején járok tetszik egyenlőre majd a végén meg mondom mennyire jött be.
-
Zsolt!!
aktív tag
Elkezdtem a Lost alphat hat kegyetlenul eszi a gépet de a fû arnyekolast kikapcsolva megduplazodik az fps.Erdekes h eleg keves az fps de nem terheli le 100%- ban a videokartyat igaz csak 1280-ban jatszok lehet keves neki az egy mag. Jol atdolgoztak a palyakat nehez kiszurni az embereket a bokrokban de mutansokat konnyebb megolni mint az eredetiben. Katonakkal viszont meggyulik a bajom foleg h allando kotszer hiany van. Viszont tenyleg kihaltabb ami realisabb de game szempontjabol nem olyan jo. Grafika lemeno napfenyeben nagyon szep szinte fotorealisztikus de teljes napfenyben valahogy nem olyan szep.Valaki vett mar jarmuvet?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok reg jatszottam a soc-al. Most kiprobalnam a lost alpat. Jol lattam a ..03-as javitast erdemes felrakni ezenkivul van meg valami mod amit erdemes felrakni? pl vki linkelte az atmoszferat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest